Luun tokotauko sen kuin jatkuu. Mutta tulee päättymään hyvin pian. Viikon sisään vain yhdet aksatreenit ja toi koira alkaa olla ihan persereikä (anteeksi). Sisällä se on ihan rauhallinen, eikä hypi mitenkään seinille, mutta sitten kun tehdään jotain, niin meinaa lähteä lapasesta. Kaikki häiriökäyttäytyminen ja perseily alkaa nousta ihan uusiin sfääreihin. Hihnassa kiskotaan, arkikäskyjä totellaan vasta toisella käskyllä, odottaminen ym. unohtuu muutamassa sekunnissa ja semmoista. Treeneissä lelujen irrotukset ovat joka kerta kamalaa vääntämistä, irrotuksen jälkeen yrittää napata takaisin kiinni leluun (kiellettyä!) ja meinaa napsia käsille (erittäin kiellettyä!). Yhden sun toisenkin hermot alkavat olla kireällä :D

Tänään haettiin Nipekin messiin ja käytiin SDP:llä. Treenattiin ihan perusjuttuja. Kontakteja, keppejä, irtoamista, ennakoivaa valssia ja putkijarrua. Ei tosin ehditty taaskaan tehdä kaikkea, mitä olin suunnitellut.

Ensin molempien kanssa muutamat toistot keinua ja aata etupalkalla. Puomia ei tehty, kun se oli kasattu :( Keinusta pelkkää alastuloa matalalta, paitsi Nipsun kanssa pari kertaa myös kokonaisena.

Sitten suorasta putkesta ja hypyistä tehtyä suoraa. Vedätystä, putken jälkeen hypyllä ennakoivaa valssia kovasta vauhdista, putkeen jälkeen irtoamista ja putkijarrua. Luun kanssa tämän parissa vietettiinkin tovi, kun tuli aika monta rimaa alas :( Vähän turhan malttamaton ja huolimaton oli muutamassa kohdassa. Kaikki versiot saatiin kyllä onnistumaankin. Putkijarru toimii, irtoaminen ilman etupalkkaa aika huonosti. Enemmän pitäisi tehdä. Valsseilla kääntyi hyvin, kun sain rytmin kohdalleen. Aluksi vasemmalle tehdessä luki valssin leikkaukseksi ja kääntyi väärin.

Nipsukin tiputti yhden riman putken jälkeen. Muuten ihan hyvin kaikki, paitsi että sehän ei myöskään lähde ilman etupalkkaa tykittämään edellä.

Keppitreeniin ei sitten jäänytkään aikaa, mutta tehtiin silti nopsaan muutama toisto kummankin kanssa. Avokulma + leikkaus (samalta puolelta), jyrkkä päällejuoksu ja umpikulma + leikkaus. Umpikulma ja leikkaus oli vaikea Luulle, piti helpottaa kerran ennen kuin onnistui. Päällejuoksu taas vaikeampi Nipsun kanssa. Keppejä ei olla treenattu ja palkkailtu aikoihin. Pitää niitäkin muistaa välillä tehdä, vaikka hyvällä mallilla kummallakin ovatkin.