Helteisen lauantain koirat saivat/joutuivat vetämään lonkkaa kotonaa, kun me biletettiin Siirin 3-vuotissynttäreillä. Helteinen sunnuntai olikin sitten taas normaali koiraharrastuspäivä.

Aamupäivällä tokoiltiin nuorten koirien ringin kanssa Kyötikkälässä. Syyllä ei ollut ihan paras päivä ja jotkut ötökät häiritsivät sitä taas. Seuraamista se vielä teki ihan kivasti, mutta kaukot ja sitten odottamiset hypyssä ja luoksetulossa olivat vaikeita. Meni siis aika pentutreeniksi. Yritettiin vielä tsempata kierron kanssa kahdella tolpalla.

Sitten kaupasta evästä, kotiin syömään ja pikaisen lepotauon jälkeen Lempäälään Luun aksakisoihin. Kuuma oli, mutta tykkään kyllä siitä näin harvinaisena herkkuna! Ja koirankin oloa helpotti, kun verkat sai tehtyä varjoisessa metsässä. Juokseminen tuntui tosi raskaalta, mutta saatiin taisteltua kolme melko ehjää rataa. Ekalla radalla otettiin aalta vitonen. Tokalla osui niukinnaukin ja siitä 0-voitto. Hyppäri tuntui ehdottomasti parhaalta, mutta siinä päästin Luun lipsahtamaan väärään putkeen ihan loppumetreillä. Tää ärsytti kyllä itseä, kun olisi pitänyt vaan tsempata vielä vähän.

66866071_10157357618444265_6630255114936