Eilen lähikenttätokot. Treenattiin ihan perusjuttuja, jotka voivat olla yllättävän vaikeita ;)

Luoksetulon loppuja maasta ja kierrolla. Ja pelkkää sivulletuloa läheltä, kun huomasin, että Luu jättää etutassuja miten sattuu.

Kiertonoudon vasemman nostoa... Jätöstä ja kierron kautta. Lelut "apuna", mutta ei juuri niistä välittänyt. Oli taas tosi vaikeaa. Yhtään jyrkemmästä kulmasta kiersi taakse, ja vaikka aloin näistä jo sanoa tiukemmin, ei muuttunut yhtään varovaisemmaksi, vaan toisti vaan samaa. Kierrolla saatiin lopulta onnistumisia! En tiedä, oliko sattumaa, vai saiko oikeasti vihdoin ja viimein rautalangan väännöllä ajatuksesta kiinni...?

Myös kapulan kanssa sivulletuloja läheltä. Näissä on nyt vähän yliyritystä, joten vahvistelin mm. sitä, että paikkaa ei korjata, jos käännyn tarkistamaan pan suoruutta.

Eteenmenoja namikipoille ja tyhjään. Näissä ei ole kyllä mitään rutiinia. Kahden namikipon jälkeen teki yhden tosi hyvän tyhjän (paikat vierekkäin samalla reunalla), mutta seuraavalla lähti todella sitkeästi vasempaan. Ei edes fokusoinut kunnolla, tuijotti vaan mua tai vilkaisi näennäisesti. Palkkailin eteenkatsomisia ja kävin lopulta taluttamassa suoraan eteen, sitten pystyi jotenkin jättämään sen lukitsemansa väärän suunnan. Tehtiin vielä samat namikipot uudestaan, ja niissä flänkkäsi nyt enemmän, sekä yritti jälkimmäisellä mennä edelliselle. En muuten pidä tästä liikkeestä :p

Viimeiseksi vielä niitä peruutusjuttuja. Punkee taakse edelleen.

Olipa jotenkin vaikeat treenit, mutta niitähän ne välillä on.