EO:n jälkeen on lähinnä yritetty toipua reissuväsymyksestä. Muutaman kerran on aksailtu. Ja sitten saikkuiltu ja taukoiltu muuten vaan...

Ke 3.8. treenasin Luun kanssa agivalkussa. Tehtiin Tommin rataa, jossa oli vähän keppihaastetta. Aloituksen Luu haki hyvin ja ekalla kertaa myös kepitti ongelmitta loppuun kohti aata, ohjaajan jäädessä taakse/sivuun. Sen jälkeen alkoi sitten jostain syystä tökkiä. Ehkä ennakoi liikaa käännöstä, kun alkoi olla kiinni omassa liikkeessäni ja jätti loppua kesken. Mutta kivempi näin, että ensin onnistui ;)

Lopun hyppyleijeröinnissä oli ensin rytmitysongelmaa, mutta saatiin sekin sujuvaa. Muuten menikin ihan mukavasti.

Loppulenkillä uskaltauduttiin Hannan kanssa kiertämään lenkki, jonka varrella on maa-ampiaispesä. Eiköhän ne sieltä taas iskeneet... Hanna joutui perässä tulleena ottamaan pahimmat iskut, mutta Luukin saattoi saada osumaa, koska oli autolle päästyämme vähän surkean oloinen. Päätin käyttää sen sitten kotimatkalla uimassa, jos viileä vesi helpottaisi mahdollista kirvelyä. Illalla kotona huomasin yhtäkkiä, että sillä on alaleuka ihan veressä ja suuhun vilkaisu paljasti, että hammas katki. Oli luultavasti hypännyt uidessaan rantakivikkoon.

Että semmoinen reissu sillä kertaa. Tuntuu, että epäonni todellakin kasaantuu ja kaikkea pientä sattuu koko ajan. Syykin osui maa-amppareihin kahtena peräkkäisenä päivänä ja sai molempina ainakin yhden turpoavan piston.

Varasin hampaalle heti poiston, koska se oli niin juuresta katki. Doping-karenssissa meni sitten niin tokon kuin agilitynkin piirinmestaruudet... Jotenkin ei jaksanut enää edes harmittaa, kun tänä kesänä on jo ihan turtunut siihen, että mikään ei onnistu. No, harmittaa silti vähän :p

Mutta pääasia, että kenelläkään ei edelleenkään ole mitään vakavaa! Vaivat ovat hoidettavissa ja kisat ovat vaan kisoja. Pienetkin asiat vaan syö, kun niitä tulee ja tulee ja tulee.

Torstaina ei sitten treenattu, kun Nipsu huili ja Luu poti hampaitaan. Meinasin ensin mennä vaan Syyn kanssa tekemään pentujuttuja, mutta sitten sekin ripuloi päivällä siihen malliin, että jäätiin kotiin.

Sunnuntaina pidin TamSKilla aksakoulutusta. Olipa kiva nähdä uusia koirakoita, varsinkin mineissä oli melkoisia tulevaisuuden menijöitä! :)