Tänään ehdittiin vähän paremmin tokoilemaan. Aika myöhäiseksi venyi vaan, kun kisapalkintojen ostaminen oli taas vähän pidempi retki... Luistelukausikin on näemmä loppunut, sillä valot on sammutettu. Onneksi luonnonvaloa riittää jo aika pitkään :) Kentästä oli yksi kulma lähes kuivaa hiekkaa, loppu jäätä, sohjoa ja rapaa :p No, pääasia, että pystyy jotain tekemään. Ja Luusta taitaa olla vaan siistiä, kun pääsee roiskuttamaan rapaa mennessään.

Ensin metallijuttuja. Pitoa edessä istuen ja niitä nostoja. Tehtiin ensin lumipenkan kyljessä, josta edelleen vaan noukki väkisin "liian takaa". Joku onnistuikin. Sitten avoimella maalla niin, että laitoin kapulaa helpompaan kulmaan. Joku onnistui tässäkin.

Palkinnoksi ruutua :) Ensin merkkiä ja merkillä kuuntelua. Kerran lähti kädestä, sitten pysyi kyllä kaikki hämytkin. Tein käsiohjauksen yhteydessä kuuntelujuttuja. Ei meinannutkaan lähteä ruutuun, mutta muuten oli lieviä käsittämisongelmia. Ruutuun joka kerta taakse, ylikin, mutta punki nyt oikeaan reunaan. Kerran meni jopa sivusta ulos, mutta korjasi seuraavalla.

Pätkä seuraamista palkatta. Lyhyesti vähän kaikkea, tuntui ihan kohtuuhyvältä.

Tunnari. Neljän kapulan rivi isoilla väleillä, ekstramatkaa. Kävi ensin haahuamassa kapuloiden vieressä, en oikein tiedä mitä. Nosti oman (toinen vasemmalta) vasta kolmannella kierroksella. Lähti kyllä palauttamaan ihan kivasti.

Tehtiin sitten vielä toinen (samalla kapulalla), nyt oma vasemmassa reunassa. Tän teki tosi hyvin, aloitti vasemmalta ja nosti heti. Palkkasin ihan vauhdista :)

Ohjatun palautuksia. Ostin tänään muutaman erilaisen sorvatun, edellisistä kun ei ole mitään jäljellä. Ja niillä tehtiin siis. Ensin muistutteluna vähän pitoa ja muutama palautus heitellen. Korjasi otetta noston yhteydessä, joten niitä pitänee tehdä erikseen.

Merkin kautta pari kertaa molemmat puolet. Ekalla lähti keskelle, joten höystettiin treeniä kuuntelulla. Tein mm. niin, että kun Luu oli merkillä, heitin vasemman kapulan paikalleen ja lähetin heti perään oikealle. Kyllä se näistä selviää vaikka silmät kiinni, noi mokat tulee aina jotenkin ihan puun takaa. Palautukset muuten ok, hidasti lopussa ehkä inasen enemmän...?

Sitten iltalenkki ja koirat pesulle. Oli muuten eka kerta tänä _keväänä_, kun piti ihan suihkuttaa. Tähän asti on selvitty aamu- ja iltapakkasilla, lumipesulla alaovella ja pelkällä pyyhkimisellä.