Illalla lyhyet tokoilut koululla. Kerrankin selvittiin oikeastikin suht nopeasti. Ja suurin osa treeniajasta taisi mennä taas siihen, kun Luu kaahottaa lelu suussa ympäri kenttää :)

Ensin metallin nostoja, kun kapula oli vielä sula. Ainakin osassa lintsasi, mutta palkkailin vaan nopeasti niistä välittämättä. Selkeän lintsauksen jälkeen odotin aavistuksen kauemmin, että joutui oikeasti nostamaan kapulaa selvästi. Asenne edelleen ihan hyvä.

Kiertoja ja stoppeja. Oli aikas hyviä! Ei ennakoinut läpijuoksuilla ja kaikissa kolmessa stopissa teki hyvin töitä. Luisui kyllä metrikaupalla, mutta se kuuluu lumitreeneissä asiaan ;)

Jääviä idarimaisesti kolmen sarjoina. S-I-M ja M-I-S. Hyvin, kaikki oikein! :) Ekan aikana tuli ohjaajalle lievää häiriötäkin, kun ohi käveli teinejä, jotka katsoivat meidän touhuja. Heti aloin ajatella, että toivottavasti ei mokata nyt, kun joku näkee :D

Kaukojen seiso-istua, jossa yritin lisätä välimatkaa. Jumppatyylillä vähitellen pakittaen onnistuu, mutta heti jos jätän seisomaan ja siirryn kauemmas, tulee pompsahdus. Vaikeaa kyllä.

Seuraamista kainalopalkalla. Palkkailin joko hyvistä aloituksista muutaman askeleen jälkeen tai sitten pidemmästä pätkästä. Välimuotoa ei tällä hetkellä ole, koska siinä välissä Luu on huono. Muutama eka askel saattaa mennä hyvin, mutta sitten alkaa säätää, kunnes taas pidemmän pätkän jälkeen tasaantuu. Ehkä me tuo välivaihekin vielä joskus saadaan pois. Paikka pysyi nyt hyvin.

Kokeilin lopuksi, tajuaisiko Luu lähteä kiertämään semmoista kopperoa (joku tekninen tila vissiin, oisko kooltaan luokkaa 10 x 5 m) koulun pihassa. Tajushan se. Sitten huiputin sitä lähettämällä kiertämään ja lähdin itse perään, niin etten ollutkaan enää siellä lähetyssivulla. Sieltä se perässä tuli, ei varmaan edes noteerannut, että kierros jatkui normaalia pidemmälle ;) Hulluilla on halvat huvit! (Ja jostain syystä tämäkin tuli kerrottua blogissa.)

Sitten lähdinkin viemään koiria viikonlopuksi mummulaan ja otin Nipsun tilalle. Nyt pakkaamaan ja aamulla Haukiputtaalle!