Maanantai meni odotetusti ihan koomassa viikonlopun jäljiltä. Mentiin kuitenkin valkkuryhmän kanssa tokoilemaan. Oltiin loppujen lopuksi kolmistaan Maijun ja Heidin kanssa Hakametsässä tihkusateessa. Tehtiin kokeenomainen treeni, kehänauhoja ei kuitenkaan jaksettu viritellä.

Ekalla kierroksella Luu teki seuraamisen, idarin, luoksetulon ja tunnarin. Kentälle siirtymä oli huono, mutta pysyi sivulla. Vapautuksissa tuntui palkkautuvan ihan hyvin kehuista ja siirtymät oli aika hyviä.

Seuraamisessa asenne muuten ihan kiva, mutta perusasennoissa kontakti tippuili. Meinasi valua eteen. Vapautin askelsiirtymistä vasempaan, kun teki ne hyvällä asenteella.

Idarissa järjestys M-S-I. Ihan hyvä kaikkinensa. Istumiseen se pieni apu, istui vinoon. Seuraaminen ok.

Luoksetulossa annoin voimakkaan vartaloavun seisomiseen, sillä sain vähän yritystä. Muuten kokonaisuus ok.

Tunnarissa en tiennyt oman sijaintia eikä liikuri paljastanut. Luu ei tarkistellut kaikkia ja jotenkin sen nostaessa yhden mulle tuli olo, että otti väärän. Luovutuksessa sitten pyörittelin kapulaa, ja kun "L" paljastui vasta vikalta sivulta, yllätyin erittäin positiivisesti :) Tästä Cuz palkaksi jo kehässä.

Toisella kierroksella kaukot, ohjattu ja ruutu.

Kaukot perushuonot. Kaksi tuplakäskyä vajaisiin asentoihin, ekan seisomisen istui. Oli sen verran jämänä, että seiso-istussa ei pompsahtanut, mutta taisi astua eteenpäin. Sivulle palatessa astuin taas sen tassulle ja se hypähti ylös! Näissä pitää olla varovaisempi. Luulla tuntuu jäävän takajalka jotenkin leväälleen ja sitten menen seisomaan sen päälle. Otin paluun uudestaan. Yhdessä kokeessa vasta on menetetty tän takia turhat kahdeksan pistettä, mutta ei kyllä tarvisi samaa virhettä tehdä toiste.

Ohjatussa vasen. Merkki ok. Nostoon annoin tuplakäskyn, mutta näytti kaartavan muutenkin taakse. Palautus ihan hyvä.

Ruudussa oli tarkoitus palkata paikasta, jos se on hyvä ja korjata, jos ei. No, tästä muotoituikin sitten kunnon ruutusulkeiset kuin neiti ei mitenkään voinut mennä sinne tarpeeksi taakse. Ongelma näyttää olevan se, että Luu ei katso merkkejä kunnolla, vaan pamauttaa ruutuun vaan samalla kaavalla. (Menee aika lailla keskelle, mikä tietenkin voisi olla jollekin ihan ok...) Maijun ja Heidin ajatuksesta kokeiltiin sitten semmoista, että viriteltiin ruudun eteen ylimääräisiä merkkejä ja ruutuunkin laitettiin yksi treenikassi, jotta Luu joutuisi katsomaan sen paikan tarkemmin. Yhdellä kerralla Luu meni selvästi eri asenteella, mutta ei sekään sitten sen pidemmälle kantanut.

Lopuksi tehtiin paikallaolot, molemmat lyhyempinä. Istumisessa katseli taas ympärilleen. Makuussa hyvin alas ja erittäin hyvin ylös, vapautin ja palkkasin heti.

Höntsäiltiin loppuun vielä pari ruudun merkkiä ja yksi kaukojen M-S-aloitus, jossa nyt nousi seisomaan.