Viime viikolla alettiin päästä edes vähän normaalimpaan treenitahtiin.

Maanantaina oltiin kuukauden tauon jälkeen valkkutokoissa. Luu teki taas kokonaisuuksia palkatta / namilla.

Tehtiin paikallaolot vaihteeksi alkuun, ne ihan ok.

Zetassa vähän huonon tuntuinen, mutta teki kuitenkin kaiken.

Tunnari ihan ok, tosin palautus taas tosi hidas.

Ruudun eteenmenossa ensin lelu (valmiiksi viety, mutta bongasi kyllä), sitten pysäyttelyä ruutuun mennessä. Teki ensin vääriä asentoja, piti sanoa "Luu-istu/top/maa", että kykeni kuuntelemaan.

Kiertonoudossa nosti vasenta takaa, aika sitkeästi erikseenkin tehtynä... Laitoin lopulta verkon.

Pieni pätkä seuraamista vielä.

Itseksemme tehtiin ainakin merkkiä ihan vaan vauhtia/asennetta palkaten ja varmaankin eteenmenoja.

Tiistaina jouduin muutaman tunnin varoituksella Aamulehden haastatteluun. Tuli tietenkin vasta jälkikäteen mieleen kaikkea, mitä olisi pitänyt sanoa, mutta kivan ja asiallisen jutun olivat tehneet. Urheilusivuille! ;)

Koutsauksen jälkeen jäin tokoilemaan.

Tunnarin palautuksia taas erikseen.

Eteenmenoja vierekkäisille palloille. Nää on jo aika hyviä, harvemmin yrittää väärälle, vaikka pallojen väli on pari metriä.

Sitten enempi kokonaisuuksia.

Luoksetulo pelkällä seisomisella.

Ohjattu normisti, eli pysäytys noston jälkeen.

Tunnari kokonaisena, ok.

Ruutu, jossa päädyttiin treenaamaan paikkaa, koska ennakoi sitä nyt reilusti ja jäi vähän eteen. Tehtiin läheltä ja kilpajuoksuna, parani vähän.

Keskiviikkona valkkuagit ja Nipsun vuoro.

Tehtiin Linnojen vauhdikasta rataa, jota vähän piti kyllä muokata. Vieläkin huono kunto painoi, enkä jaksanut edes yrittää koko rataa. Muuten olisi sujunut ihan hyvin. Muutamaa ajoitusta piti parantaa, mutta ei suuria ongelmia.

Ekalla kierroksella juoksutin puomia läpi, toisella hinkattiin pysähdyksiä. Ne on vaan niin huonot :/ Ei mene edes alustalle, kun tekee koko puomia, vaikka sivusta tehden menee hyvällä asenteella. Joku välivaihe tähän pitäisi kehittää, että saisi saman tyylin siirtymään koko esteelle.

Torstaina tokoiltiin Maijun kanssa. Tein kaikki liikkeet kahdessa setissä.

Luoksetulo takanurkasta niin, että tuli pitkä kehäänmeno. Pääsin kerran muistuttamaan. Luoksetulossa ennakoi maahanmenoa...! Tein toisen vielä läpi, siinä ei ennakointeja.

Kiertonoudossa ei muistaakseni mitään erikoista.

Tunnari myös kai ok.

Seuraamisessa yritin olla tarkkana varsinkin perusasentojen kanssa, ja jostain huolimattomuudesta sainkin Luun kiinni.

Toisen setin alkuun kaukot. Tein ihme järjestyksen ja ylimääräisenkin vaihdon, mutta kaikki ok. Maiju oli lähellä takana ja sitä vähän jähmeili.

Ohjattu. Vasen putken takana piilossa. Lähti oikeaan suuntaan, mutta kun ei nähnyt kapulaa, yritti mennä keskelle. Uusinnalla sitten osasikin.

Zeta. Ok.

Ruutu. Tästä ei mitään muistikuvaa, oisko ollut ihan ok.

Perjantaina sitten kenraalitreenit aksan parissa :) Treenattiin jo aamupäivällä.

Ekalla kierroksella Luu oli aikas kiva, paitsi keinulla ei pystynyt menemään kunnolla alas asti. Tuplasylkkäri oli mulle vaikea, mutta kyllä se siitä.

Toisella kierroksella jumituttiin hyppy-putki-putki-kohtaan, joka oli jo kerran onnistunut. Luu meni sitkeästi puomille, ja kun jäin varmistamaan, en ehtinyt jatkoon. Saatiin hyppy-putki säädettyä toimivammaksi, mutta silti oli vielä vaikea ehtiä sinne putki-putkeen. Oli kyllä niin pienestä kiinni, että ohjaus oli oikea-aikainen.