Tallilla yhdeksän astetta pakkasta... Mutta tarjettiin, kun pidettiin tahtia yllä! Oltiin varattu Maijun kanssa molemmat puolet, joten saatiin ruutu ja luoksetulo pitkälle matkalle. No, Maiju ei sitten itse treenannutkaan, mutta ystävällisesti liikkuroi meidät.

Tein kaksi kisamaista settiä niin, että en palkannut välissäkään.

Ekassa vauhtiliikkeet ja tunnari. Luoksetulossa jopa vähän ennakoi. Tein maahanmenon myöhemmin, kun kiihdytti uudestaan.

Ruudussa meni tosi taakse, toinen tassu vissiin nauhan päällä. Korjautin ja tein siitä loppuun. Kokeessa ei kyllä varmaan voi käyttää korjauskäskynä "Hei, missä se ruutu oli?!" ;)

Ohjatussa oikea, oli ruudun lähellä. Lähti liikaa oikealle ja joutui korjaamaan linjaa. Muuten ok.

Tunnarissa oli rinki. Hyvä haistelu! Nyt on onneksi saatu onnistuneita toistoja alle, ei ole niin epävarma olo.

Kehästä poistuminen, ihan pieni tauko ja uudestaan kehään.

Seuraaminen ei ollut kovin hyvää. Tamppailin keulimisesta. Askelissa oli epätarkka ja teki vinoja perusasentoja. Peruutus oli tosi huono.

Hyppynoudossa vapautin ja kehuin heiton jälkeen ja päästin lennosta hakemaan. Ok.

Idari tehtiin edestakaisin, asennot vain kolmelle suoralle. I-s-m. Asennot ok, seuraaminen keulivaa.

Kaukoissa liikutti taas seiso-istussa vasenta takatassua, korjasin ja muistuttelin. Toisessa kisamaisessa teki hyvin, palkka siitä.

Tein vielä pari (ohjatun) merkkiä takalelulla, suoran luoksetulon (tuli hyvää vauhtia ilman ennakointia) ja ruutua. Ruudussa vapautin ensin matkalla ruudun takana olevaan putkeen. Ei kyllä ekalla kertaa tajunnut :D Sitten lähetin ilman pysäytystä ja ta-daa!, oli ihan selvästi sisällä :)

Treenien jälkeen tunnin metsälenkki. Vähän kylmä, mutta niin kaunista! Mukava tapa aloittaa päivä. (Onni on joustavat työajat!)