Keskiviikkona Luulla ja Nipsulla oli Piira-päivä, joten muutama päivä meni lepäillessä. Nipsulta löytyi yksi lukko ja jäykkyyttä, Luulta perinteiset tokojumit höystettynä harvinaisen jumisella niskalla. Eikä olla edes tehty seuraamista tai tokoa muutenkaan poikkeuksellisen paljon. Hmmm. Pitää muistaa venytellä sitäkin ahkerammin.

Perjantai-iltana mentiin tekemään halliavajaisten tokonäytöksen kenraali. Siis ensimmäinen ja viimeinen treeni. Itse asiassa suunniteltiin koko show siinä samassa :D

Tunnarissa oli ensin haasteita, ja jouduttiin helpottamaan tehtävää. Harmi, se ois ollut hieno! :/ No, ehkä seuraavaan tokonäytökseen sitten... ;)

Tehtiin Luun kanssa nopsaan myös jotain muuta, ainakin sitä ah niin ihanaa merkitöntä...

Lauantaina oli sitten show-time! Luu pääsi aika ex tempore myös aksaamaan. Olin lupautunut Yle Tampereen haastatteluun (sori, tuli ja meni jo! :D ) ja toimittaja halusi, että näytämme Luun kanssa aksaa. Mentiin etukäteen yksi harjoituskierros ja toimittajan tultua toinen. Molemmat nollina :o Oli mukavan iisi rata...

Tokonäytös alkoi niin, että kun yleisö siirtyi meidän kenttämme puolelle (lajinäytökset olivat vuorotellen kahdella kentällä), niin koirat olivat kentällä paikallaolossa ja me piilossa aidan takana. Luu ja Tosi istuivat TamSKin lippuja pidellen ja Taito ja Ihme makasivat. Tehtiin taas häiriöitä paikallaoloon, mikä tuntuu tekevän yleisöön aina hämmentävän ison vaikutuksen.

1B0C6464.jpg
(Outi Puhakka)

1B0C6458.jpg
(Outi Puhakka)

1B0C6471.jpg
(Outi Puhakka)

Kaukot ringissä, koirat selät vastakkain. Nämä meni kaikilta hyvin! Luulla taisi kestää tassutkin paikallaan. Luoksetulot tehtiin suorina nurkista nurkkiin.

IMG_9951.jpg
(Juha Rintala)

Sitten tunnari... Luu ei osunut heti omalle, vaan lähti tarkistamaan pitkää riviä toiseen suuntaan. Sieltä se sitten bongasi oman - harmi vain että Ihmeen oman :p Maiju onneksi huomasi tämän ja kävi viemässä Ihmeelle uuden. Luukin haki uusinnalla omansa, mutta ei tän nyt ihan näin pitänyt mennä :D

IMG_9954.jpg
(Juha Rintala)

Ohjatussa vastakkain Taiton kanssa oli perjantaina suuria ongelmia, mutta ilmeisesti se johtui vaan lyhyistä välimatkoista. Nyt meni ihan hyvin, tosin Taito vaati yhden korjauksen.

1B0C6515.jpg
(Outi Puhakka)

Nyt on sitten halli virallisesti avattu ja bileet juhlittu! Jotenkin virallisessa tilaisuudessa puheita kuunnellessa se konkretisoitui taas astetta enemmän, niin uskomattomalta kuin edelleen tuntuukin. Meillä on oma halli!