Keskiviikon kauhutreenien jälkeen oli vähän epävarma olo lähteä aamulla ajelemaan Nipsun kanssa Hyvinkäälle. Onneksi kisapaikasta ja Luomalan radoista oli ennestään ihan positiivisia kokemuksia :)

Radat olivatkin mukavan helppoja. Ei pelkkää läpijuoksua, mutta semmoisia leppoisia. Ekalla radalla mietitytti kyllä alun kulma aalle. Yritin kääntää Nipsun linjaa paremmaksi epämääräisellä "kaukoihmisnuolella", mutta ihan nätisti se onnistui. Siitä eteenpäin oli ihan soljuvaa menoa ja puomilla ehdin jo huokaista, että täähän sujuu...! Sitten lipsahti ja Nipsu lähti hakemaan ihan väärää putkea. Kävi tosi lähellä, mutta kääntyi lopulta takaisin ja selvittiin ylimääräisellä kurvilla. Siinä paloi varmaan voitto, mutta kakkoseksi päästiin silti.

A

Toisen radan alun päädyin tekemään ihmisnuolella. Ehdinkin siitä ihan hyvin jatkoon, mutta olin sen verran myöhässä, että rima tuli alas. Nipsu ei kyllä anna tällä hetkellä yhtään anteeksi tuommoisia. Muuten tosi kivan tuntuinen rata, Nipsu tuntui kulkevan hyvin ja olevan kuulolla. Aalla se valahti kokonaan maahan asti, mutta pysähtyi siihen. Seisotin siinä sitten vaan hetken ja jatkoin maaliin.

B

Hyppäri alkoi hauskasti radan keskeltä ulos päin. Heitin huolella hypylle, ettei otettaisi kieltoa heti ykköseltä :D Kakkosta en sitten merkannut kunnolla, vaan lähdin menemään, joten siitä kielto. Sen jälkeen ohjauskin meni vähän huolimattomaksi (vaikka ei pitäisi!) ja kielto vielä loppusuoran takaakierrosta. Loppusuoralla Nipsu ei lähtenyt irtoamaan, eikä mun jaloista irronnut enempää, joten vikalle hypylle sitten vielä hyllytettiin.

C