Torstaina 4.5. Luu kävi Elinalla hoidettavana, kun sen selkä oli taas tosi jumissa :/

Syyn kanssa tokoiltiin vähän lähikentällä. Ei tehty mitään ihmeellistä, eikä Syy karannut mihinkään :)

Lauantaina 6.5. Luukin pääsi jo tokoilemaan kevyesti. Treenattiin Hakametsässä Annen ja Miinun kanssa.

Luu teki suoran luoksetulon, ohjatusta pelkkää alun hinkkausta, tunnarin, kaukoja ja ruutua. Ruudussa sai ensin juosta läpi lelulle ja sitten tehtiin toinen niin, että appari palkkasi paikasta ruudun taakse.

Syykin teki omia juttujaan. Kehäänmenoa, seuraamista, jääviä, noutojuttuja ja ruutua.

Sunnuntaina 7.5. reissattiin sitten isompiin kehätreeneihin Helsingin Sirkuskentälle. Tuli kaunis aurinkoinen ilma, joten koirat pääsivät totuttelemaan samalla vähän lämpimämpään keliin.

Luu teki ekassa kehässä kiertonoudon ja tunnarin. Kierrossa otin ekan läpi, ja tulikin normaalisti, mutta tokalla ennakoikin! Ja siis ihan menemällä itsenäisesti maahan, ei vaan jarruttelemalla :D Vissiin tullut tehtyä vähän liikaa niin, että eka läpi ja tokalla stoppi... Taisin tehdä vielä yhden tai kaksi läpi ja otin lopun erikseen. Tunnari muistaakseni ok.

Tokassa kehässä ensin ruutu. Lähti eteenmenossa kaartamaan kohti edellisen kehän merkkiä. Ruutuun taisi mennä ihan hyvin. Lisäksi kaukoja.

Kolmannessa zeta, luoksetulo ja ohjattu. Zetassa tein itse väärän järkän, mutta Luu totteli. Luoksetulo kaikkinensa vähän löysä. Ohjatussa kapulat kehien rajalle, löytyi ihan hyvin.

Vikassa kehässä seuraamista ja vielä lisää kaukoja. Oli näissä jo vähän väsyneen oloinen.

Ehkä aurinkoinen ilma vaikutti, tai sitten vaan eka kehätreenitilanne, mutta oli kyllä aika ponnetonta tekemistä. Luu jaksoi kuitenkin olla kilttinä, eikä mokaillut mihinkään kehähäiriöihin.

Paikallaolotkin tehtiin, niissä ei mitään ihmeellistä.

Syykin ehti höntsäilemään muiden kanssa yhtäaikaa. Uskalsin päästää sen jopa irti :D Keskittyi yllättävän kivasti omiin juttuihinsa. Kerran Rimma-mummu juoksi lujaa ohi ihan Syyn vierestä, ja siihen sinkosi perään, mutta tuli heti kutsusta takaisin :) Tehtiin normijuttujen lisäksi ainakin hyppyä.