Tänään käytiin taas Luun kanssa tuossa lähikentällä hiomassa pikkujuttuja.

Ensin seuraamista, vähän pidempää pätkää. Sitä samaa. Nyt kääntyi aika kivasti vasempaan, eikä mokannut yhtään pysähdystä.

Idarin asentoja pysymisestä palkaten. Ekasta seisomisesta ja istumisesta lähti ihan pokalla seuraamaan, kun kävelin ohi. On se nopea oppimaan :) Näiden kahden korjauksella onneksi myös hoksasi, että ei kuulu lähteä :) Tein kaikki asennot kaksi kertaa, kaikki oikein ja noiden kahden ekan jälkeen siis pysyikin.

Muutama luoksetulon kutsu läheltä vauhtipalkkaan. Näitä ei olekaan tehty pitkään aikaan.

Merkkiä lelu- ja kapulahämyillä, jotka vein kävellen. Ekalla jäi merkin eteen ja seuraavillakin oli pientä säätöä, mutta teki monta hyvääkin.

Pientä sivulletulojumppaa, välillä väistin alta pois. Eteentulon jälkeen teki hyvin, (tunnari)kapulan luovutuksesta laiskemmin. Näissä ei ensin korjannut kunnolla, vaikka pyörin ympyrää. Pitäisi tehdä taas kuurina aina, kun tekee sivulletuloon asti. Ja ensinnäkin tehdä joskus sivulletuloon asti...

Kaukojen alkua peruutuksella. Nyt pystyi vähän paremmin kuin eilen, mutta tarvii kyllä monta käskyä. Ensin hilaa vain epäuskoisena peppua vähän taaksepäin. Sitten vielä kaukojen tekniikkaa takapalkalla muutaman vaihdon verran. Yhdessä M-I-vaihdossa sekoili jotain ja pompsahti eteenpäin. Luulen, että vaikuttaa heti, kun palkkasin peruutuksista mulla olevaan leluun.

Illalla Nipsun aksatauko vaan jatkui. Tai ei oltais treenattu muutenkaan, kun Nipsulla kävi eilen hieroja. Mutta ei treenannut muukaan ryhmä, vaan vietettiin kesäkauden viimeinen kerta sisätiloissa syöden, juoden ja jutellen. Kiva treenata joskus näinkin :)

Huomenna pääsee sitten pitkästä aikaa agilitytreeneihin! Luukin saa tokotauon ja pääsee vähän menemään. (Ihan kuin se ei tokossa yhtään menisi...)