Tiistaista ja keskiviikosta tuli vapaapäivät. Keskiviikkona olin vaan itse kouluttamassa valkkua. Torstaina sitten vähän molempia lajeja.

Ensin tokoa ulkokentällä. Vain Luu ehti tehdä.

Treenattiin ruudun paikkaa ihan läheltä lähetyksinä. Välillä menee hyvin, mutta sitten saattaa yhtä hyvin kääntyä liian aikaisin (ennen ruudun puoliväliä). Äh. Jos ei rautalankakuuri nyt edistä tätä mitenkään, niin pitää miettiä jotain muuta.

Luoksetuloa osissa. Stoppiin vaatii apuja ja silti liiraa aika pitkästi, kun ei tee takajaloilla tarpeeksi töitä. Enkä edes näe niitä kunnolla. Loppuja pitkästä aikaa takapalkalla. Tässä piti muistuttaa kunnollisesta sivulletulosta, kun helposti alkaa fuskata, vaikka asenteella tuleekin.

Sitten eteenmenoissa vähän häiriöistä luopumista, eli heittelin leluja vähän ympyrästä sivuun. Vähän jää näihin kiinni. Kerran yritti mennä lelulle ja sitten väisti vähän liikaakin. Merkit olisi luultavasti vielä vaikeampia, mutta aloitetaan näillä :)

Vielä kaukoja. Vasen takatassu meinasi liikkua sitkeästi ja hopin teki pitkästä aikaa parikin kertaa huonosti. Ei mennyt kuitenkaan korjailuista yhtään jähmyksi, hyvä.

Aksassa oltiin Hannan kanssa kaksi meidän ot-vuorolla. Tein rataa pätkissä, ja menihän se pätkissä. Pakkovalssijaakotuksissa tuli rimoja ja keinu oli taas huono. Muuten ei mitään isompaa ongelmaa, perussäätöä vaan joka väliin. Kivahan tuon kanssa on nykyään aksata <3

Syykin teki lopuksi vähän leikkiä ja muuta. Istumassa odottamista yhdistettiin luoksetuloon. Pentuluoksetulo tehtiin lelujen läpi. Huomasi ne, mutta tuli kuitenkin reippaasti.

Annettiin pentujen vielä rallata hetki ulkona ja sitten käytiin Katin ja poikien kanssa lenkillä. Kotona taas joskus kymmenen jälkeen. Jotenkin nää illat aina venyy.