Keskiviikkona käytiin Syyn kanssa kokeilemassa yhtä hyppäristarttia kotikisoissa! Mutta ensin päivällä hyödynnettiin isoja kisakenttiä ja käytiin treenaamassa Katin kanssa :D

Tehtiin sekä ulkoradan hyppäriä että sisäkentän aksarataa, nämä siis kolmosten jäljiltä. Oli pakko kokeilla kepeillemeno Luun kanssa ihan vaan lähettämällä, ja mokasihan se. Monta kertaa! En tiedä, oliko hyvä treeni, mutta lopulta meni sitten vain oikein.

Syylle kepeillemeno oli liian vaikea, joten radalla ei onnistunut, vaikka pienemmällä vauhdilla saatiin sekin tehtyä. Muuten se menikin ihan kivasti, mitä nyt tiputti jotain rimoja ja räjäytti kerran renkaankin. Kokeilin vielä keppejä toisesta suunnasta, kun tuli helpompi kulma, mutta ei pystynyt mitenkään pujottelemaan loppuun asti kohti aitaa.

Aksaradalla oli puomi heti toisena ja tehtiin se kertaalleen radan yhteydessä. Tuli osuma, mutta aika ylös. Tässäkin kepeillemeno oli turhan haastava. Sen jälkeinen pätkä keinulle asti taas sujui ihan hyvin, mutta keinusta meni iloisesti läpi. Monesti. Tein sitä erikseen etupalkalla ja tajusin, että sotkee varmaan ajatusta puomitreeniin. Ilman etupalkkaa pysyi sitten jotenkin, ja sitten koira olikin jo niin läkähdyksissä, ettei treenattu enempää. Keinu radalla vaatii siis vielä paljon treeniä sekin!

Ehdittiin huilata kotona muutama tunti ennen kuin lähdettiin takaisin. Syy oli kyllä vielä aika väsyneen oloinen... Oli kisapaikallakin suorastaan lunkisti. Mutta miten sitä jännittääkin aina niin paljon ekoja kisoja uuden koiran kanssa! :D Ja jännittää sai, kun ykköset tuntuivat etenevät ihan tuhottoman hitaasti.

Rata oli ihan mukava. Kepit oli tietty ihan kysymysmerkki, mutta ohjauksellisesti tuskailin keppien jälkeistä kohtaa. En oikein luottanut putkileikkaukseen, joten halusin mennä vaihtamaan puolta, mutta en osannut yhtään arvioida, miten Syy menee ja miten ehdin. Saatiin rata lopulta tehtyä ihan oikeassa järjestyksessä, mutta rimoja tuli kolme. Varmaan ainakin osittain vielä kokemattomuutta korkeista rimoista ja radasta, toivottavasti tilanne vähän helpottuu :p Mutta tyytyväinen sai olla, kepitkin meni ja lähtö & maaliintulo ilman säätöä. Vauhtikin on vielä semmoista ihan järkevää ja varmasti kiihtyy vähitellen :)

Syy

WP_20180711_19_51_32_Pro.jpg