Eilen saatiin taas jäädä ihan keskenämme halliin iltatreeneihin. Tehtiin molempien kanssa tokoa ja Syyn kanssa puomia.

Luulle ensin seuraamista, sitten juoksuhommina suora luoksari ja ruutu, josta suoraan vähän lisää seuraamista. Ekalla seuruupätkällä tuli taas muutama pieni ääni, mutta toiseen keskittyi paremmin. Luoksaria piti uusia, kun pa jäi vajaaksi. Nää pitää kyllä saada kuntoon. Ruutu ihan jees. Sitten kaukoja (aika hyvin), tunnari (hyvä) ja ohjattua takapalkan kanssa. Teki hyviä merkkejä ja eka oli pakko palkatakin vapauttamalla vauhdista. Oikea kapula tuotti yllättäen haasteita, kun ilmeisesti lelusta johtuen pyrki keskikapulalle.

Syylle heti alkuun kokonaisuutena kehäänmeno, hyppy ja luoksarin jättö. Kehäänmeno vähän levoton, mutta siirtymä hypyn jälkeen oli tosi hyvä. Pysyi kivasti vierellä, eikä riehaantunut napsimaan kehuista. Hypyn sivulletulo vielä vähän ruma, mutta muuten ok. Jättö hyvä!

Muutama pätkä seuraamista, joka tuntui nyt aika hyvältä, pysyi suht hyvässä paikassakin. Sivulletuloja vähän matkaa pidentäen. Näissä vielä säätöä ja käden tökkimistä, jos pidin sen vaan paikallaan. Vähän käsikosketuksen kestoa kapulan kanssa, vaihtelevasti. Meinas mennä hermot, mutta sain palkattua myös rauhallisuudesta. Leluohjattua, nyt oikeaa. Näissä yritti sitkeästi kääntyä vasemman kautta kiepsahtaen ja siitä seurasi molemmille vähän turhaumaa... Piti helpottaa tosi paljon. Kosketusalustaa pelkiltään ja ruudussa. Pysyminen vaatii vielä treeniä, nyt meni vähän säätämiseksi. Ruutua myös lelulle, ilman näytöllä ja lelulle. Lelulle meni ihan hirveää kyytiä... Kummasti tuolle tulee vauhtia, vaikka sitä ei sille tekemällä tee, intuitioni vaikuttaa olevan tältä osin oikeassa :)

Puomin kanssa on vaihteeksi vähän toiveikkaampi hetki. Onnistumisia tulee liian vähän, mutta niissä on selvä ero huonoihin toistoihin, ja välillä Syy jo vaikuttaisi tekevän onnistuneen jopa tarkoituksella :D :D Jatkanemme vielä nykyisellä tyylillä, eli tehdään vaan ihan kylmästi kokonaista täyskorkeaa puomia.