Keskiviikkona pitkästä aikaa Luun aksatreeneihin. Tokoiltiin ensin Katin kanssa.

Treenivihko on repussa, en jaksa hakea... Ehkä ensin idaria. Katin antama järkkä, mutta asennot eri kohtiin, eka heti lähtöön, toka kulmaan ja jotenkin silleen. Kaikki oikein, taas.

Hyppynoutoa. Lähdössä valui ja oli vähän menollaan. Muuten ok. Ei siinä palautuksessa semmoista voimaa ole, mutta tulee jo aika rennosti, eikä näytä kovin hakatulta ;)

Ohjattua. Ensin molempien puolien palautukset häriöllä, eli Kati yritti vapauttaa Luuta leluun. Varsinkin ekalla kiihdytti ihan hulluna vauhtia, samalla tavalla kuin vauhtipalkkaan, mutta tuli sivulle :) Toisella vähän väisti ja tuli huonommin, uusinnalla parempi.

Sitten vähän kuuntelua, jossa saatiinkin taas keskusteluja aikaiseksi. Niin vakio, kun on vähän päässyt juoksemaan... Pysäyttelin merkille ja matkalle kapulalle eri asentoihin ja teki yleensä sen, mikä olisi edellisellä kerralla pitänyt tehdä. Lopulta taas alkoi kuunnella, mutta on se sitkeessä.

Tämän jälkeen suunnitellusti tunnari ;) Taas kapulat lähekkäin ja lähelle vahtimaan. Nyt pystyi tekemään hyvin! Tarkensi nopsaan omaan, vähän joutui vaan varmistelemaan, miten saa sen nostettua asiallisesti. Hyvää työtä.

Vähän kaukoja. Kevensi välillä oikeaa ja välillä vasenta takatassua. Paremmin tasapainossa siis? ;) Muutama oikein hyväkin.

Huomasin muuten, että Luu osaa tulla hienosti sivulle semmoisella "käsimerkillä", että ensin sitä hetsaa lelulla ja sitten heittää sen lelun pois mitään sanomatta ;)

Agilityssa oli ihan kiva rata, jotain Kermisen kuvioita. Vähän taisi olla tatsi hukassa. Meno oli tökkivää ja päästiin ehkä jotain kolmen esteen pätkiä. Ihan kivaa oli silti :)

Alussa oli hyppy-rengas-suora, jolta melkein suoraan u-putken lähempään päähän. Puhuttiinkin siinä, että jos ei (esim. tuomarilla) itsellään ole kokemusta tosi nopeasta ja voimalla etenevästä koirasta, voi olla vaikea hoksata periaatteessa ihan helppojen kohtien haasteita. Tässä meinasi sattua kolari putken ulostulolla, mutta mä onneksi panikoin ja jätin menemättä. Oisin varmaan ehtinytkin, mutta Luu meni putkeen jotenkin niin lujaa, että en vaan uskaltanut :D Sitten ehdin ihan hyvin, kun luotin siihen, että saan koiran putkeen vähän sivummastakin. Ekalla Luu meinasi myös törmätä renkaaseen. Edestä en nähnyt niin hyvin, mutta oli kuulemma ponnistanut jostain kolmen metrin päästä... Pääsi läpi kuitenkin.

Muuten tippui paria rimaa (valssi & jaakotus) ja kerran Luu oikoi kepeillä vikan välin...! Puomin jälkeen otti leijeröitävän hypyn ja muuten sitten perussettinä tosi leveet kurvit. Puomi oli ok ja aallakin meni alas asti, vaikka jäin taakse hypylle merkkaamaan. Keinulla vähän jäkitystä.