...edellisistä valkkuryhmän tokotreeneistä. Ja taas päästiin :D Pitkähkö tauko tuli kennelyskän takia. Oli tosi kylmä, en tajunnutkaan miten kylmä. Olin ottanut Tuitunkin mukaan ja raasulla oli aika kylmä varpaista :(

Luusta huomasi, että ei sitten olla oltu halli-/kimppatreeneissä ihan hetkeen. Se oli kuin viritetty viulunkieli.

Aloitettiin ohjatun nostoilla, joissa vaikeinta oli merkille meno. Jos olisin tiennyt, olisin vienyt sen heti merkille, kun nostoja piti treenata... Mutta pitihän sekin asia sitten vääntää, kun sille linjalle lähdettiin. Mikähän tämänkin on saanut hajoamaan...? Sitten vielä meni keskikapulalle ja nostikin vielä estelyistäni huolimatta...! Lopulta alkuperäinen treeniaihe meni kuitenkin ihan hyvin. Vasemmalle mennessä meinasi jotenkin kaartaa väärää kautta tai ottaa suoraan, mutta kiersi kuitenkin nätisti. Oikea oli vähän ruma, mutta takaa toki.

Tunnari ihan kisamaisella setillä, kapulat ringissä, oma kuutosessa. Tarkisteli jonkun aikaa ja meinasi napata yhden väärän suuhun. Muuten ok.

Seuraamista tehtiin ihan omaan tahtiin. Ensin kainalopalkalla. Oli luonnollisesti korkeammilla kierroksilla, eikä meidän hienosti edenneestä kotiseuruusta näkynyt kuin kalpea aavistus. Pää pysyi sentään paremmin! Edistämisestä sain sanoa muutamaankin kertaan. Lisäksi painoi. Aluksi myös pompsahteli. Tein myös ilman kainaloapalkkaa, eikä siinä ollut merkittävää eroa.

Paikallaolot tehtiin ihan lyhyinä. Istumisessa Luu ehti liikuttaa etutassujaan (kävin korjaamassa). Taisi jotenkin kuunnella sekoiluamme piilossa, kun Kati jäi tumpusta kiinni väliaitaan. Makuussa ihan hyvin alas, siitä nami. Palatessani siirsi päätä (meinasi nostaa), siitä huomautus. Ylös jalka-apu.

Tehtiin vielä keskenämme muutamat jäävät sivulla kävelystä. Nyt osasi ekankin seisomisen, kun annoin tosi hentoisen käskyn. Ekan istumisen jäi sitten taas seisomaan... Mokasi myös yhden maahanmenoa. Muuten hyvin, tein paljon sekaisin.

Lopuksi jäin tekemään hyppytekniikkaa. Perussarjaa kuudella hypyllä. Nyt ei malttanut koota, vaikka en liikkunutkaan... Laitoin lelua vikaan tai tokavikaan väliin, ja sille toki jarrutti, vaikka otettiin putkesta vauhtia. Mutta kun lelu oli edessä, meni kaksi viimeistä yhdellä loikalla. Lopulta vaan kielsin, ja kahden kiellon jälkeen malttoi tehdä hyvin. Oho!

Sitten vika hyppy kauemmas ja rima 55 cm. Etäisyyden arviointia väleillä 15-17-19-17-15 jalkaa. Vähän niinkuin toivoin, että Luu tajuaisi lisätä niitä väliaskelia. 15 ja 17 meni yhdellä pienellä välilaukalla. Olin jäänyt taakse, joten en nähnyt niin hyvin, mutta näytti kuin olisi juuri ja juuri päässyt riman yli sillä pidemmällä välillä. 19 jalkaan otti sitten toisen laukan ja se näytti hallitulta. Kun lyhensin takaisin, pidensi taas hyppyä ja vähensi väliaskeleen, mutta nyt ponnistukset näyttivät järkevämmiltä. Melkoisia loikkia se kyllä teki.