Seinäjoen karsintakokeesta on tullut meille eräänlainen virstanpylväs. Kaksi vuotta sitten toko takkusi ehkä pahiten, ja silloin Seinäjoen karsintakoe oli yksi aallonpohja. Hetken teki mieli heittää hanskat tiskiin, mutta jatkettiin taistelua. Viime vuonna kokonaisuus oli jo paljon parempi ja tänä vuonna kehässä melkein jo hymyilytti :) Ihan ei yhdessä menty kehään tai valmistauduttu liikkeisiin, mutta liikkeissä asenne oli tosi kiva.

Arvoin meille numeron 11. Messarissa yksi ykkönen, nyt kaksi. Seuraavaksi sitten 111.? Paikallaolot tehtiin ensin, sitten yksilöliikkeet kahdessa kehässä suoraan toiseen siirtymällä. Ekassa yksilökehässä tuomarina Pipa Pärssinen ja tokassa Tiina Laakko.

Paikalla istuminen 9,5 - Jäi vähän vinoon.

Paikkamakuu 10

Eka kehä:

Luoksetulo 8 - Perus. Parempi seisominen & hieman parempi maahan. Loppu pa hieman parempi.

Ruutu 6,5 - Lähti hyvin suoraan, mutta stoppasin inasen turhan myöhään. Takatassut oli ihan ympyrän rajalla ja varmuuden vuoksi korjasin. Ulkona se olisi kai ollut, eli kannatti. Lisäkäskyjä ympyrässä. Hieman ennakoi ruudussa.

Ohjattu 8,5 - Kapulalle taas kaarrellen. (Tähän pitäisi keksiä joku treeni.) Kaartaa kapulalle. Huono kapulan otto. Hieman parempi seisominen.

Seuraaminen 9 - Ihan kiva. Hieman vino peruutus. Sivuaskeleet hieman vinot. Täyskäännöksissä aukeaa. Vasen käsi pa:ssa käy takana.

Kiertonouto 9,5 - Ihan kivasti teki, paitsi palautus jäi vajaaksi. Pa vähän vino.

Toka kehä:

Zeta 9 - Vähän haahuili seuruussa, mutta ei varsinaisesti tiputtanut kontakti. Seuruussa erkanee, aav. vino I.

Kaukot 10 - Istu-seison teki hassusi vähän viiveellä, onneksi en ehtinyt antaa toista käskyä. Tekniikka piti.

Tunnari 8,5 - Tämä oli monille vaikea. Luukin etsi ja etsi. Otti kapulan huonolla otteella ja joutui korjaamaan. Palautus myös hidas. Pito, vauhti, etsii kauan.

Pisteitä kalliilla ruutuvähennyksellä ihan mukavasti 280. Päästiin viidenneksi ja Seinäjoen hyville palkinnoille :) Viimeksi jäätiinkin tasapisteillä kuudenneksi, eli ehkä tämä oli ihan ansaittu ;)

Video

WP_20160220_16_32_53_Pro.jpg