Kisasin ensimmäistä kertaa ikinä kahdella koiralla maksi 3 -luokassa, kun sain taas Ihmeen kisakumppaniksi :) Ei mennyt kovin hyvin! :D Ajattelin etukäteen, että luultavasti jommankumman ohjaus kärsii, kun ovat niin erilaisia viedä. Tällä kertaa taisi kärsiä Ihme. Vaikka Luu on toisaalta aika paljon haastavampi ohjata, niin on se vaan tutumpi. Sen kanssa tietää kuitenkin jo aika hyvin, mitä voi ja mitä ei voi tehdä.

Migreenikin toi omat haasteensa kisapäivään :p Napsin särkylääkettä joka välissä, mutta sykkeen nousu radalla sai pään aina jomottamaan siihen malliin, että radan jälkeen se tuntui räjähtävän. Kyllä se siitä sitten aina tasaantui, kun oli vähän aikaa hissukseen :D Eikä radalla suorittaessa ehtinyt huomata mitään.

Ensimmäiselle radalle tuli kiire, kun meinasin eksyä metsään. Tai siis lenkistä tuli vähän suunniteltua pidempi ;) Missasin osan tutustumisesta ja jotenkin sama häslinki jäi päälle. Siihen vielä se juuri alkanut pään jomotus, niin varsinkin Luun radalla tunsin olevani ihan muissa maailmoissa. Siihen nähden meni Ihmeen hyvin ja selvittiin yhdellä rimantiputuksella.

Luu A

Ihmeen kanssa ei varsinkaan radan alussa päästy samaan rytmiin. Ennen aata se pyörähti ja putken jälkeen sain sen persjätössä väärälle puolelle. Kontaktitkaan eivät oikein toimineet. Viimeisestä en sentään ota koko syytä itselleni ;)

Ihme A

B-radalla mentiin sitten ja tempaistiin Luun kanssa nolla! Ei ollut edes helppo rata, mutta kaikki sujui suunnilleen suunnitellusti :) Sijoitus oli viides, joten päästiin just palkinnoillekin isossa luokassa.

Luu B (ilman radan alkua)

Koko rata striimistä

Ihmeen kanssa meni pätkittäin hyvin, mutta ei sitten kuitenkaan :D Valssissa rima alas, myöhästyneellä hypyn näyttämisellä putkeen ja viimeisen hypyn ohitus. Kontakteilla alkoi jo pysyä jotenkin :)

Ihme B

Striimistä

Samasta kulmasta kuvattuja striimitallenteita vertaamalla näkee kyllä hyvin, miten eri tavalla koirat liikkuvat ja ennenkaikkea kääntyvät! Ihme reagoi pelkkiin rytmityksiin kuin ajatus, mutta toisaalta sitten myös kieltää helpommin, kun ei lukitse esteitä niin aikaisin.

Hyppäri ei sujunut kummankaan kanssa. Luu oli aika kuuma ja keskittymätön. Ei löytänyt putkensuuta millään ja keppien jälkeen kielsi muurin. Muuten selvittiin, vaikka lopussa meinasinkin uhrata polvilumpioni. Olin ihan varma, että ehdin!

Luu C

Ihmeen onnistuin saamaan neljästä (4!!!) esteestä ohi, joten ei siitä sen enempää... :D

Ihme C

Semmoista. Kivaa oli kuitenkin, luultavasti kaikilla osapuolilla. Ja Luu teki nollan!!!