Soile tuli Lorun kanssa vierailemaan perjantain treeneihimme. Ja hyvä, että tulikin, sillä saatiin treenata kaksin :D Tiesinkin, ettei tavoiteryhmästä ollut muita tulossa, mutta myös valkkuryhmän puoli loisti tyhjyyttään. Mikä lie kato käynyt. Olosuhteetkin olivat ihan mainiot, pakkasta sisällä kahdeksan astetta.

Tehtiin kaksi kierrosta vuorotellen ja lopuksi vielä yhtäaikaa. Luu teki kaikki avoimen liikkeet, joista kisamaisesti palkatta seuraamisen, maahanmenon, seisomisen, hypyn ja kaukot.

Seuraaminen tuntui ihan kohtuulliselta. Loru häiriköi tehokkaasti haukkumalla, mutta Luu ei antanut sen häiritä.

Liikkeestä maahanmeno hyvin. Seisomisessa palasi sitten vanha ystävämme käskyihin reagointi, eli meni maihin Soilen käskystä. Voi kun kiva. Tämän otin alusta uudestaan, himmaili edelleen, mutta teki oikein.

Hypyssä ei mitään erikoista. Meinasi karata viritellessä hyppäämään, mutta ehdin kutsua takaisin. Tässä pitää muistaa olla tarkkana.

Kaukoissa pisti pään maahan, mutta teki muuten ihan hyvin. Eka nousu ei ollut teknisesti täydellinen, mutta ihan skarppi silti.

Sitten kunnon narupallopalkat ja hetkeksi huilimaan.

Toisessa setissä oli tarkoitus ottaa ensin mahdollisia korjailuja ekan setin virheisiin. Tehtiin siis liikkeestä seisomista. Soile huuteli useampia käskyjä. Kerran meni taas maahan. Otin ensimmäisen kerran seisomiseen asti, toisessa palkkasin pelkän seuraamisen, kun ei reagoinut.

Lisäksi tehtiin nouto kokonaisena liikkeenä. Ei ole taidettu sitäkään ihan alusta loppuun asti tehdä koskaan...? Kapula jäi ihan poikittain ja Luu otti sen edestä. Ehkä vähän hyökkäsikin. Toi tosi hienosti suoraan. Irrotuksessa pakitti peppu maassa. Sivulletulo jäi vajaaksi.

Lopuksi tehtiin yhtäaikaa. Luu teki seuraamispätkiä. Vähän meinasi roikottaa päätä, mutta tarjosi hyvin parempaa asentoa.

Noutoa lisää kokonaisena ja melkein kokonaisena. Kyyläsi vähän heittelyissä ja taisi ehtiä jossain siirtää tassuakin. Mähän en sitä vasenta etutassua näe, mutta tuntui vähän siltä. Mutta ne tuonnit, ne on vaan suoria! Ollaan tehty sisätreeninä Marin vinkkaamaa perusasennon korjaamista, ilman kapulaa ja pari kertaa kapulan kanssa. En ole sitä ehtinyt edes noutotreeniin yhdistää, mutta oisko se sitten kuitenkin jo auttanut.

Muutama kaukojen aloitus. Näissä jäi joka kerta hyvin pää pystyyn. Ei vaan pysty vielä liikkurin kanssa.

Ja palkaksi ihan pienesti aksajuttuja ;) Ihan vaan muutama puomin kontakti sivusta ja vapautus putkeen sekä kuuden pätkää keppejä. Kaksi kertaa Luu ne meni, molempia edelsi taas hillitön sekoilu ja protestointi. Hassu eläin.

Treenit kruunasi kunnon painit Lorun kanssa. Kyllä oli hienoa! Nyt lattialla nukkuu onnellisen näköinen bordercollie, kaula kuivuneessa kuolassa.