Tänään tokoiltiin paremmalla asenteella. Ja jätettiin ruutumerkit kotiin. Tunnarikapulat lähtivät kuitenkin mukaan! Ja ihan korkkaamattomat sellaiset, kun Luu käytti eilen kaikki edelliset...

Luu teki ensin seuraamista, joka oli huisisti parempaa! Ei painanut juuri ollenkaan ja tarjosi parempaa asentoa heti alusta asti. Ihkua. Muutama pomppu tuli johonkin väliin, mutta niistä en nyt jaksa välittää. Pääasiassa seuraaminen pysyy kuitenkin tasaisena. Ja asennetta riiti edelleen. Hyvä kun ehdin palkkaamaan vapautuksen jälkeen, niin Luu punki jo uudestaan perusasentoon. Eikä se edes saanut pätkistä kuin neljäsosapalan Frolicia...

Sitten muutama seisominen. Heti vierellä kävellen, ja onnistui kerrasta. Ei siis yhtään maahan lakoamista :) Ongelma alkaa olla tältä erää selätetty, palataan asiaan myöhemmin ;)

Pari eteentuloa maalinkierrolla. Nyt tuli oikein korrektisti, jäi jopa inasen kauas molemmilla. Palkkasin kuitenkin. Oli aika suora.

Sitten luoksetulo istumisesta. Ekalla lähti istumisesta, kun Tuittu aiheutti pientä hässäkkää ohikulkevan koiran takia. Tilanteen rauhoituttua pysyi hyvin. Kävin palkkaamassa istumisesta kerran, sitten otettiin eteentulo. Tässä koski kevyesti ja jäi aavistuksen vinoon. Palkkasin kuitenkin, mutta edelleen siitä vasemmasta kädestä.

Ja - tadaa! - tunnaria! Laitoin pienen keon vääriä ja piilotin oman nurmikkoon niiden lähettyville. En tiedä, oliko piilotus ratkaiseva tekijä, mutta Luu oli super. Se lähti aika ryysiksellä ja olin varma, että se saa otettua kaikki n. viisi väärää kapulaa yhtäaikaa suuhunsa... Mutta se oli heti nenä auki ja alkoi nuuskia nurmikkoa. Väärät bongattuaan se aukaisi suun ja meinasi ottaa, mutta jättikin vääärät rauhaan ja jatkoi nuuskimista. Pian oma löytyikin nurtsin seasta. Huh! Tää on kyllä jännittävä liike :D

Sitten Tuittu. Yritin asennoitua itse kisamaisesti ja toimia, kuten kisatilanteessa toimin. Joko tämä onnistui tai sitten Tuittu oli edelleen ahdistunut eilisen ruutusulkeisista, mutta se oli aika huonolla asenteella. Tuommoista en ole saanut kotitreeneissä esiin sitten ties koska! Enkä sitten oikein osannut reagoidakaan mitenkään. Tehtiin eka seuraamista, ja Tuittu kyllä seurasi, eikä haahuillut kunnolla. Oli vaan semmoinen matkalaukku. En palkannut, vaan jatkoin kisamaisesti istumisella. Se oli ihan hyvä. Tästäkään ei vielä palkkaa ja luoksetuloon. Tuittu ravasi! Luoksetuloa jäin sitten hinkkaamaan, mutta en saanut Tuittua parantamaan. Kunnes laitoin käden taskuun... Uskomatonta, mutta pelkkä käden taskuun laittaminen nosti koiran kuin napin painalluksesta. (Juu, olen tehnyt samaa kokeessa, mutta siellä se ei toimi. Tuittu ei ole huijattavissa.) Se alkoi tulla luoksetulossa hirveää kyytiä ja teki skarpit stopit. Tässä palkkailin.

Seuraavaksi kaukot kisamaisesti. Luu haukkui samaan aikaan jotain Tuitun takaviistossa, ja se selvästi vähän häiritsi. Teki silti kaikki vaihdot suht nätisti. Hyvä. Tästäkin Froliccia.

Viimeiseksi tunnari. Kapulat nyt ringissä ja oma oikealla takana. Sattumalta (?) Tuittu aloitti nyt oikealta ja osui oman kohdalle ensimmäisenä. Harkitsi ihan hetken, mutta lähti tuomaan muita tarkistamatta. Vau. Sivulletulo taas huono, mutta nyt sain sitä vähän korjattua. Otin kerran pelkän tuonnin, jolloin tuli hyvin.