Tytöt pääsivät tänään Elinan käsittelyyn. Oltiin viimeksi sovittu, että Luukin voi tulla mukaan katselemaan ja totuttelemaan touhuun, vaikkei sille siis varsinaisesti mitään tehtykään. Se sai touhuta Tuitun hoidon ajan ja kyllä se touhusikin. Vähän meinasi hermot mennä, kun Tuittua vaan paijattin, mutta aika kiltisti se osasi olla. Ei tarvinnut laittaa häkkiin. Elina sai tosin osakseen aika läheistä häiriköintiä aina kun erehtyi Luuta puhuttelemaan :) Lopuksi pistettiin Luukin hetkeksi kyljelleen ja Elina vähän silitteli sitä. Luu sai jo kotiläksyksi laatikkoleikkejä, eli pentujumppaa senkin kanssa voi alkaa tehdä.

Tuitulla oli sama vaiva kuin viimeksi, eli jumia rintarangassa ja toispuoleisuutta. Itsekin näin, miten toinen kylkikaari oli paljon korkeampi Tuitun maatessa ja miten se käänsi vasenta jalkaterää istuessaan. Tuota istumista pitää tarkkailla. Saatiin myös uusi jumppavinkki, jolla voisi saada vasenta takajalkaa vähän paremmin käyttöön.

Muuten Tuittu oli hyvä. Sen raajojen liikkuvuus oli edelleen erinomainen ja lihaksisto hyvässä kunnossa. Varsin elastinen pieni koira :)

Elastinen lienee tämä toinenkin tapaus, kun nukkuu ihan tyytyväisenä tämmöisissä asennoissa: