Tokoiltiin tänään Katin, Maijun ja Lean kanssa Tallilla.

Nipsu tuli meille tänään hoitoon ja oli tietty mukana. Tein sen kanssa nopeasti muutaman toiston puomia alkuun.

Luu aloitti ekan kiekan seuraamisella. Pysähdysten perusasentoja hinkattiin taas, nyt liikkuroinnin kera. Oli heti vaikeampaa, eikä juuri tullut kerrasta täydellisiä. Yritti kyllä korjailla. Seuraaminen oli muuten tosi levotonta, vempuili ja hitaassa meni kuulemma taas takapuoli maassa.

Sitten idari palkatta. Järkkä I-M-S. Ei mennyt maahan! Istui. Uusiksi alusta, sitten asennot ok. Seisomisesta mukaanotossa teki ihme kiemuran.

Luoksetulo suorana. Ihan loivaa banaania, eteentulo ok ja sivullekin jotenkuten. Tästä namit.

Ruutua, ensin palkka merkistä. Ruudussa jäi ensin liian eteen, kävin korjaamassa oikeaan paikkaan. Uusinnalla peruutteli oikeaan paikkaan, siitä vain kehut ja nami. Kolmannella parhaiten, mutta edelleen ajatus liian aikaisin kääntymisessä. Merkillä pitää olla tarkkana käskytyksen kanssa, nyt aavistaa lähetystä käden liikkeestä.

Toisella kierroksella ensin ohjattua. Edelleen jatkettiin vaikeiden suuntien parissa. Nyt niin, että Kati seisoi toisen ja Lea toisen kapulan edessä. On nää vaikeita! Vasemmalle yritti monta kertaa keskelle ja alkoi myös kyseinalaistaa pysäytyskäskyä. Nyt en enää edes antanut hakea korjauskäskyllä, vaan pyysin stopista pois. Lopulta löytyi, kun olin kerran auttanut liikkeellä. Oikea oli vähän helpompi, mutta sitäkään ei ensin löytänyt. Lopuksi vielä kerran vasen niin, että Kati oli vähän vähemmän linjalla. Nyt se oli tosi hyvä.

Hyppynoudon palautusta pitkästä aikaa niin, että Luuta pidettiin kiinni ja otin vaan paluun. Pari näin. Ei edelleenkään semmoinen kuin haluaisin, mutta paremmin tuli.

Tunnarissa pitkähkö rivi. Menin lähemmäksi vahtimaan. Ekalla taas kaarratti ja jäi sahaamaan vasempaan reunaan. Kutsuin pois ja käskin keskittyä, sitten meni tarkemmin ja nosti oman heti kohdalla.

Kaukoja. S-M ja I-S-M kisamaisesti. I-S kahdella käskyllä, kun jätti ensin toisen tassun taakse, maahanmenot ok. Muita vielä peruutellen. Nyt taas istumiset huonoja, vasen takatassu varsinkin eli ja kääntyi vinoon. Joku saatiin tehtyä.

Tuittukin teki lopuksi, saatiin Lealta oikein nakkeja <3 Seuraamista, istumista ja luoksetuloa ihan yhtä hyvin kuin aina ;) Metallikapulan nosti varmaan paremmin kuin ikinä. Ehkä se on helpompaa ikenillä kuin hampailla? (Ei vais, on sillä vielä kulma- ja poskihampaat...) Hyppynoutokin meni ihan hyvin, tosin palautusasennot nyt on vähän sinne päin :D