Meidän tokolusmuilu sen kuin vaan jatkuu (jo toista viikkoa...!) ja tästäkin viikosta näyttää tulevan agipainotteinen. Tänään oli Luun omat aksatreenit.

Rata oli alunperin Samun taannoisista treeneistä. Marke oli piirtänyt sen pienelle pahvinpalalle, joten kun se nyt rakennettiin uudestaan, eroja alkuperäiseen saattoi olla ;) Ihan hauska rata. Vähän muutama ahdas kohta ahdisti, mutta aika hyvin me niihin mahduttiin.

Kakkoshypyn Luu meni ekalla kerralla ali. Sen jälkeen pystyi hyppäämään, vaikka käänsin yhtä tiukasti. Tein kakkosella vastakäännöksen (ainakin luulisin tehneeni... saattoi se olla jaakotuskin :D), mutta Luu lähti monta kertaa kaarrottamaan seuraavasta hypystä ohi. Periaatteessa kääntyi ihan hyvin, mutta sitten vaan jäi tuijottelemaan mua ja lähti varmaan flänkkäämään. Laitoin kerran lelun targetiksi, niin saatiin fokusta oikeaan suuntaan ja alkoi sujua paremmin.

Seuraava haaste oli kepeille meno. Oli se kyllä aika vaikeakin. Luu singahti luonnollisesti edessä olevaan putkeen. Kun yhtään vekkasin edeltävälle hypylle, linja osoitti kepeillä väärään väliin. Jonkunlaisella jarrutuksella tämä alkoi sujua, kunhan Luu oli kerran keksinyt, että siellä oli ne kepitkin. Käännöksessä keppejä ennen Luu lensi melkein joka kerta pitkäksi. Siihen tultiin suoraa ja lujaa putkesta, joten ei oikein osunut ajoitus ja ennakointi kohdalleen. Hirveästi noita ei ole vielä tehty korkeilla rimoilla, joten sekin vaikeuttaa.

Loppuradassa ei ollut oikeastaan ongelmia. Pakkovalssi putken jälkeen olisi voinut olla tiukempi, mutta kivasti tuli siihen mukaan. Oikeassa radassa mentiin aalle ja sieltä alla olevaan putkeen. Me jätettiin aa välistä ja mentiin suoraan putkeen. Paitsi Luu meni ekalla kertaa aalle, 2on 2offiin ;) Oli tosi pitkä vienti edelliseltä hypyltä, eikä oikein jakoja, jos ei ollut edellä. Mun ohjaus voisi tietty joka kohdassa olla selkeämpää ja rohkeampaa. Mutta pikku hiljaa opetellaan... Nyt on jo niin huippua, kun pystyy menemään kisamittaisia ratoja suht ehjänä kokonaisuutena.

Pätkissä hinkkaamisen jälkeen koitin kerran vielä alusta. Olin päättänyt, että jos ei lähde sujumaan, niin annetaan olla. Mutta ihan hyvinhän se lähti. Lopussa tippui kolme rimaa, mutta muuten mentiin 21 estettä puhtaasti...! Wuhuu!

Videokin ois.

Mentiin vielä toinen kierros, mutta mä käytin sen puomitreeniin. Laitoin puomille menoon kunnon vauhtikaarteen, putken ja kaksi hyppyä. Eka yksi ilman vauhtia, sillä Luu meni varovasti ja tarkkaan. Sitten kolme tai neljä toistoa esteiden kautta. Näistä ekalla osui aika ylös (mutta osui selvästi), lopuilla teki todella hyvin. Näki, että keskittyi. Ja mä en varmistellut ollenkaan, juoksin vaan ja käskytin. Vähänkö hienoo! Alastulot palkkasin taas namilla suuhun, oli tosi hyvät.