Tiistaina tehtiin pikainen puomitreeni ulkokentällä ennen rallytehoja. Muutama pelkkää alastuloa ja muutama koko puomi putken kautta. Namimaatti oli hypyn takana ja kerran tehtiin erotteluna myös käännös hypylle. _Jokaisella_ toistolla hyvä osuma! Maltoin olla vaikeuttamatta enempää ja lopetettiin treeni etuajassa :) Syy tosin oli toista mieltä treenin lopettamisesta:

20210420_194505.jpg

Rallyssa teemana oli kaavojen rikkominen. Syyllä nyt mitään kaavoja tässä lajissa vielä olekaan, mutta tulipa tehtyä kaikkia lisähaasteita asennoissa odottamiseen yms. Ja treenattua sitä, että ohjaaja on pihalla eikä tiedä, mitä on tekemässä. Sain kaiken kaaoksen keskellä pidettyä kokonaisuuden jotenkin järkevänä ja Syy pysyi ihan siedettävänä. Seuruu alkoi kovasti keulia loppua kohden ja ehkä yhdessä tehtävässä saatiin ääntä, mutta muuten.

Hain samalla hallilta Luun vuoden rallytokotulokas-palkinnon, eli pari kisalahjakorttia. On Syyllä isot saappaat, kun pitäisi ne käyttää! <3

20210421_140753%20%282%29.jpg

Keskiviikkona aksattiin Tommin koutsauksessa Tommin rataa. Oli hyvin treeniaikaa ja ehdittiin treenailla vaikka mitä. Eniten silti treenailtiin suoraa putkea ja kahta takaakiertoa :D Hauska kuvio, joka oli pakko saada onnistumaan. Ensin Syy yritti vähän räkyttää, mutta kun tehtiin poikkari erikseen, se alkoi toimia. Seuraava haaste oli saada se kääntymään putkeen, kun se hyppäsi takaakierron ristiin ja hakeutui puomille ihan kamalalla vinolla linjalla. (Mutta ongelmitta ja teki vielä hyvät osumat alastulolle!) Sitten se alkoi vielä uudestaan sekoilla poikkarin kanssa ja tarjosi viereisen hypyn takaakiertoa. Mutta kyllähän me se sitten lopulta selätettiin! Toisen takaakierron Syy haki tosi kiltisti itse.

Puomi tehtiin tarkoituksella vaan kerran radan osana, ja osui senkin :) Kepeillä vaati himmausta itseltä, ja persjätössä myö malttia. Lopputreenistä Syy alkoi olla jo sellainen hikinen, mutta tsemppasi vielä tosi hyvin toiseen keppikulmatreeniin. Ja loppuun vielä tehtiin muutaman esteen pätkä keinulle sellaisena "väsyneenäkin pitää vähän tsempata" -treeninä. Parin rimanlennätyksen ja yhden keinulta karkaamisen jälkeen onnistui sekin :) Hyvä Syy!

Onnistumiset

Perjantaina käytiin tekemässä vähän kaikkea. Huonon sääennusteen vuoksi siirsin treenit sisäkentälle ja tehtiin jumppailu- ja tokoilujuttuja. Aloiteltiin mm. testailua stopeista targetilla. Sisävuoron jälkeen ulkona paistoi aurinko, joten tehtiin sitten kuitenkin vielä vähän aksaakin ulkokentällä. Valkkasin vain muutaman lyhyen pätkän radasta, mutta ehkä sekin oli liikaa. Mikään ei toiminut, vaan joka juttu piti ensin palastella ja treenata erikseen. Vähän turhauttavaa molemmille, vaikka kaikki suunnitellut jutut sitten lopulta onnistuivatkin. Paitsi innin hyppääminen jyrkästä kulmasta jäi tosi huonoksi.

Sunnuntaina oli pitkästä aikaa sukutapaaminen eeee-pentujen kanssa! Olipa hauska ja jännä päivä kaiken tämän koronaeristyksen jälkeen - neljän hengen kimppatreenit! :o Käytiin myös ravintolassa syömässä! :o

Ensin tehtiin tokoa. Syylle oli taas ihan ennenkokematon juttu mennä ruutuun hallin pilareiden välistä, mutta pienin askelin helpottamalla sekin onnistui. Seuraamisen lähtöihin testailtiin Sirken ehdottamaa kehumishommaa, ja toimi ainakin nyt suht hyvin - hyvä saada vaihtoehtoja namiavulle, josta on tosi vaikea päästä eroon! Paikkistakin tehtiin, mutta se oli Syyltä pitkän tauon jälkeen vähän hukassa, ei malttanut pitää päätä maassa.

Iltapäivällä siirryttiin metsään ja tehtiin ek-juttuja. Syy treenasi ekaa kertaa sekä pudotettua että esineruutua. Eka sujui lyhyellä matkalla jo ihan hyvin, mutta matkan pidentäminen sai kyllä esiin Syyn hanskat tiskiin -ominaisuuden :D Tää tehtiin lelulla, jota Syy kyllä lähti tuomaan hyvin, kun vaan usko riitti edetä. Esineruutua tehtiin esineillä, ja niiden tuomista Syy ei vaan käsittänyt ollenkaan :D Lelun se toi heti paremmin, eli jos treenataan, niin treenataan leluilla ja harjoitellaan muiden esineiden tuomista muuten.

Lopuksi pennut saivat vielä juosta lenkillä ihanissa kangasmaastoissa. Syy ja Etna innostuivat rallittamaan vielä lopuksi ja sitten olikin Syyn viimeisetkin mehut viety. Autoille palatessa se meni heti takaluukulle odottamaan, että pääsee autoon nukkumaan :D

20210425_171827.jpg
Hyvin erottaa pojat ja tytöt! :D

20210425_172126.jpg