Nurmikenttä ja ulkomainen tuomari, joten oli pakko lähteä Riihimäelle kisoihin. No, sää oli sateinen ja kisat siksi hallissa, ja Veronica Nagyn radat melkein pahempaa nyherrystä kuin kotimaan elävilläkin. Ei siis päästy kaahottamaan keski-eurooppalaisesti. Eikä muutenkaan oikein sujunut mikään.

Ekalla radalla meillä oli viiden esteen jälkeen kasassa kaksi rimaa, hylly ja kielto :D Eikä ne virheet siihen loppuneet. Vikat 13 estettä meni sentään vain yhdellä töksähdyksellä...

Luu A

Toiselta radalta kerättiin pari rimaa, muutama kielto ja hylly aan uusimisesta. Puomin sentään teki aika kivasti, vaikka piti jatkaa sivuun! Ja nyt maltoin ohjata pimeän putkikulman maltilla, Luu kun tulee näissä helposti liikkeen mukana ohi. Sen sijaan niistossa tuli kielto taas, mikä ei ole niin tyypillistä.

Luu B

Hyppäri oli sitten ihan sujuva (miksi meillä sujuu yleensä juuri hyppärit, vaikka ne ovat teknisesti vaikeampia...?!), mutta yksi rima tietty alas. Ja oli kyllä hidaskin, jäi kärjestä pari sekkaa ja nopeampia oli tosi paljon. Tein vähän hitaampia ohjausvalintoja, mutta mitään isoa ei sössitty.

Luu C

Aloinkin epäillä, että on varmaan taas selkä aika juntturassa. Oudot virheet, epätyypilliset kiellot ja takkuisen tuntuinen meno olivat näin jälkikäteen ihan päivänselviä merkkejä koirassa, joka ei muuten oikein ongelmiaan näytä. Heti maanantaina oli onneksi Elinan aika, jonka olin siirtänyt Nipsulta Luulle, kun Nipsua on turha vielä saikun tässä vaiheessa hoitaa.