Meillä alkoi tänään tokon tavoiteryhmän hallikausi. Kuinkas sitten sattuikaan, että Luu aloitti juoksunsa samana päivänä. No, onhan sitä jo kytättykin. Ensimmäisten hallitreenien lisäksi missataan sunnuntain Marian tokopäivä, ensi viikonlopun tokokoe ja Takkujen agiepikset, joissa olisi ollut tosimölliluokka. Se on tämmöistä tämä tytön elämä. Vai pitäiskö nyt sanoa naisen?

Menin sitten tokoilemaan Tuitun kanssa, se kun näistä on muutenkin se toivottomampi tapaus. Tai ehkä juuri siksi treenaan enemmän Luun kanssa...

Tehtiin voittajan liikkeet liikkuroituna putkeen pelkällä loppupalkalla. Voi että se oli taas huono :( Ei kauhean toiveikas fiilis mennä ensi viikolla kokeeseen.

Paikkamakuuta tehtiin kaksikin kertaa, alussa ja lopussa. Ensimmäisellä kerralla Tuittu nousi lähes heti ylös, kun oltiin menty ulos piiloon. Kävin torumassa ja pistin takaisin maahan. Muuten pysyi ihan hyvin, mutta oli vähän levoton. Taisi vähän palella. Lopussa tehtiin myös istuminen, se ihan ok. Pientä steppausta jossain välissä.

Seuraamisessa haahuili ja nuuski maata (ja löysi tietenkin jotain syötävääkin), vaikka huomauttelin. En vaan saanut sitä työskentelemään kunnolla. Lopulta otin jo poskivilloista kiinni ja pidin pienen puhuttelun. Sen jälkeen vasta meni paremmin.

Istuminen oli ok.

Luoksetulossa seisominen olisi voinut olla parempi, mutta teki kuitenkin. Vika pätkä hidas.

Ruutua ei viitsinyt etsiä. Tätä jäin sitten hetkeksi hinkkaamaan, enkä ottanut loppuosaa ollenkaan.

Metalli tehtiin uudella isommalla kapulalla. Tiesin, että se on Tuitulle tosi paha, joten kehuin, kun pystyikin tuomaan sitä edes jotenkin.

Hyppynoudossa kapula pomppi tooosi sivuun. Annoin avun takaisintulossa, muuten olisi tullut ohi. Muuten hyvä. Tää on kyllä paha tuolla kumirouheella...

Tunnarissa nousi taas ylös kapuloita viedessä. Se on tehnyt tätä nyt monta kertaa, ärsyttävä turha virhe. Merkkasi pian oman, mutta tarkisteli aika kauan. Toi kuitenkin oman ja sivulletulokin oli ok.

Kaukot oli ihan nätit. Pikkuisen oli tullut eteen, luultavasti niissä maahanmenoissa. Ehkä niitäkin voisi koittaa hinkata paremmiksi, kun muut vaihdot ja liike kokonaisuudessaan ovat olleet ihan hyvällä mallilla. Miinu huitoi käsiä Tuitun takana, ja siitä se ei häiriintynyt yhtään.

Olihan siinä jälkikäteen katsoen hyvääkin. Lähinnä seuraaminen ja ruutu kusivat täysin, muissa Tuittu kyllä yritti. Eikä ne virheet mua haittaa. Kunhan saisin sen vaan jotenkin tsemppaamaan.