Kun päästiin leiriltä takaisin Tampereelle, kävin heti vaihtamassa Nipsun Nipsulassa majailleisiin omiin koiriin ja suuntasin Louksuun tokoilemaan. Johan Luulla oli monen päivän treenitauko! Oltiin nurtsilla ja hiekkakentällä olikin kivat häiriöt kahvakuulatreeneistä. Musiikkia ja ohjaajan tsemppausta :)

Suunnitelma syntyi lennosta, mutta toimi ihan hyvin. Aloitettiin ruudulla. Merkille piti lähettää maalin vierestä ja maali jäi siis ikään kuin merkin ja ruudun väliin. Välikin oli ylipitkä. Joku voisi ehkä päätellä tästä, että rakennuksessa meinasi käydä källi maalin sijainnin suhteen, mutta vastattakoon että tämähän oli toki ihan suunniteltu juttu... Luu kiersi ekalla ruutunmenolla matkalla olleen frisbee-golf-maalin (vaimiksikäniitänytsanotaankaan) ja meni vasemmasta sivusta sisään. Paikka oli kuitenkin syvällä, oikeassa takanurkassa takajalat ulkona. Palkkasin namilla oikeaan paikkaan. Uudella yrityksellä meni sitten ihan täydelliseen paikkaan. Hyvä Luu, pidä tää!

Sitten tein ruudun loppuosan palkatta ja siihen perään idarin. Ruudusta tuli taas tosi kiltisti seuraamaan. Tänkin vois pitää! Idarissa järkkä I-M-S. Istumiseen ehkä liian iso apu, mutta pääasia, että kaikki asennot oikein! Wuhuu! Tarvitseekö tämän pitämisestä sanoa mitään? Jaksoin laittaa idariin jopa merkit, eikä yhtään kyyläillyt.

Pakollisen juomatauon jälkeen luoksetuloa. Idarin merkitkin oli sopivasti linjalla. Tääkin toki ihan suunniteltu ;) Jätin Luun koivun viereen ja tein kisamaisen alun. Stoppiin vartaloapu, oli ok. Siitä lähetin kiertämään koivua, mutta ei meinannut tajuta... Kentällä oli toki kamalasti muutakin kierrettävää, kuten aivan eri suunnassa oleva maali. Toinen samanlainen läpijuoksulla, annoin lähempänä eteentulokäskyn, kun näytti odottavan vauhtipalkkaa. Pystyi juuri ja juuri jarruttamaan. Sitten seuraavalla taas stoppi vartaloavulla. Ja tuli ihan pokkana läpi! Ei siis valunut tai stepannut, vaan jätti pysähtymättä...! Roudasin niskasta stoppipaikkaan ja sitten uutta yritystä. Nyt pysähtyi, mutta ei kovin hyvin. Jätettiin kuitenkin siihen, Luu alkoi olla aika läkähdyksissä. Tän vois olla pitämättä ja alkaa tosissaan etsiä sitä kadoksissa olevaa kunnon pysähtymistä.

Taas pakollinen juomatauko. Luu pirulainen ei vaan millään suostu juomaan ilman Froliceja... No, pääasia että edes niillä juo. Lopuksi vielä tunnari ja seuraamista. Tunnari oli todella hyvä, ei niinkään tunnarina, vaan ajatuksen tasolla. Laitoin kymmenisen kapulaa sikin sokin isoilla väleillä. Oma oli melkein oikeassa reunassa. Luu aloitti vasemmalta ja meinasi jumahtaa sille puoliskolle. Pyöri ja oli tosi lähellä nostaa jotain väärää, mutta tajusi lopulta laajentaa etsintää ja löysi sen omankin. Sen nosti sitten heti huolella tarkistettuaan! Jes!

Seuraamista pätkinä, vähän kaikkea. Asenne kiva. Alkuun painoi. Treenasin ekaa kertaa tänä KESÄNÄ lyhyet housut jalassa, karvainen koiran kylki tuntui hassulta pohkeissa :) Jokunen pieni moka käännös-pysähdyksissä ja yksi keulimisyritys juoksussa. Lopuksi painaminenkin väheni ja sain palkata ihan suorasta pätkästä normikäyntiä.

Tuittukin teki pari pätkää seuraamista ja koivunkiertoa :) Kierroista stoppia ja sivulletuloa. Oli aika tärkeänä, kun sekin sai Frolicia.