Lauantai alkoi mukavilla, onnistuneilla tokotreeneillä ja pitkällä metsälenkillä. Eli aika parhaasti.

Oltiin Tallilla treenaamassa, Luun kanssa keskenämme taas. Ensin lyhyt kisamainen setti.

Tunnari, rivi, oma ekana. Muistutin aloituksesta omaa viedessä. Hyvä! Palkatta.

Hyppynouto. Vapautin ja kehuin ennen lähetystä. Nyt oli tässä kivan rennon oloinen, eikä yrittänyt niin kovasti lähteä noutamaan! Nostoon vielä kehuja avuksi. Palkatta.

Kaukot, i-s-i-s-m kai, eli i-m taisi puuttua. Seiso-istussa pieni tassun kevennys, mutta ei musta liikuttanut. Muuten ok. Palkatta.

Seuraamista. Alkuun paljon askelia ja käännöksiä, keskittyi kivasti. Muutenkin ok. Jossain vähän tamppasin, kun valui eteen. Tästä yhdessä palkalle.

Verkkopallon heittelyä :)

Luoksetulon sivulletuloja kiertoleikillä. Ihan jees, tässä sai esiin vähän semmoista asennetta, mitä näihin kaipaan. Toisaalta alkaa vaan herkemmin kääntyä liian aikaisin...

Ohjattuakin vielä, kun aikaa oli. Keksin yhtäkkiä jostain laittaa verkot esteeksi kapuloiden viereen. En tiedä, miksi ei ole tullut aiemmin mieleen edes kokeilla? Aluksi tehtiin nostoa ihan läheltä ja korjasin Luun verkon oikealle puolelle. Metrin vauhdillakin se siis toki ensin kaarrotti kapulan kanssa verkon ympäri, mutta ihme kyllä muutamalla korjauksella homma tuntui menevän perille. Kun tehtiin koko liikkeenä, kääntyi joka kerta ennen verkkoa! Tai saattoi vähän sitä keilata, mutta kumminkin... Tuskin tämä ongelmaa poistaa, koska en usko saavani verkkoja häivytettyä, mutta ainakin voidaan tehdä treeneissä nätimpiä nostoja ;)

Iltapäivällä Luu pääsee koirahierojaopiskelijan käsiteltäväksi, joten loppuviikonloppu meneekin lepäillessä.