Torstaina tokoiltiin pikaisesti lenkin yhteydessä.

Luun kanssa alettiin työstää käsikosketusta uusin kriteerein. Apuja tarvitaan vielä, mutta muuten alkoi sujua.

Zetan asennot eri temmoista ja seuraamista, jossa nollatoleranssi painamiseen ja keulimiseen.

Ohjatussa eri osioita. Ensin pelkkää alkua, jossa Luun piti pystyä tekemään käsikosketus heti alkuun tullessa. Tämä on toki vaikeaa, jos menee yhtään yksin ;) Noudot piiiitkästä aikaa ihan vauhtipalkalla. Saa nähdä, mihin kuosiin saadaan palautukset karsintoihin mennessä...

Syy teki sivulletuloja ilman alustaa. Oli aika pomppufiilis, mutta kivasti asennetta. Lisäksi seuraamista, molemmin puolin tätäkin.

Liikkeestä istumisia kerrattiin myös. Näissä en meinaa päästä avuista irti millään.

Sitten leluille menoja niin, että jätettiin kaksi lelua valmiiksi. Ollaan tehty alusta asti lelun bongailuja ennen lähetystä ja alkaa olla jollain mallilla. Hyvin fokusoi molemmille.

Perjantaina tokoiltiin hallilla.

Luulle aluksi niitä käsikosketuksia. Verkko apuna. Istuu edelleen herkästi, mutta jotain ajatusta alkaa olla.

Ruutua ilman kuuntelujuttuja tällä kertaa. Treenattiin paikkaa verkoilla ja ilman. Tein ilman verkkoja lähempää, ja alkoi heti kääntyillä missä sattuu :/ Kun tein täysillä matkoilla (myös oma sijainti siis) verkoilla ja sitten ilman, menikin oikein hyvin! Ei ehkä malta fokusoida tehtävään niin hyvin, kun olen lähempänä...?

Kaukot olivat jotenkin hankalia. Vaivaisikohan se selkä kuitenkin vähän... :/ Pystyi kyllä tekemään lähempää, mutta täydestä matkasta löysäili.

Käsikosketusta vielä luoksetulon loppuosana ja tunnarin palautuksena.

Syy teki taas kahdelle valmiille lelulle menoa. Nyt olikin vaikeampaa ja lukitsi ensin väärän lelun. Sen jälkeen saatiin onnistumaan.

Kuolleelle lelulle menoa myös niin, että juoksin itse ohi. Hyvin malttoi jäädä leikkimään :)

Sivulletuloja taas ilman alustaa. Tehtiin ensin oikeata ja vasen oli sen jälkeen vaikeampi. Tehtiin myös seuraamista suoraan sivulletulosta. Jospa nämä palaset alkaisivat joskus loksahdella yhteen :) Sivulla ei osaa vielä istua, mutta seuruun pysähdyksessä saattaa joskus tarjota sitä.

Peruutusta tehtiin putken ja seinän välissä, siinä kun on suoraan eteneminen ihan hukassa. Lähtee vaan kiertymään sivulle. Näin saatiin tehtyä askelia oikeaan suuntaan.

Tällä viikolla saavutettiin kotona työvoitto ja sain Syyn tekemään käsikosketusta lelu suussa. Nyt kokeiltiin samaa hallilla. Oli uusi lelukin ja vähän vaikeuksia, mutta tulihan niitä kosketuksia lopulta.

Kati tuli treenaamaan mun jälkeen ja jäätiin Syyn kanssa tekemään sitä tuskaista käy siihen -asiaa. Melkoiseksi painiksi meni taas :D Tällä hetkellä tuntuu, että tuo koira ei kyllä opi ikinä olemaan kentän laidalla muiden treenatessa. Toivon todella, että saan vielä joskus syödä sanani.