Tällä viikolla vietetään aikaa tuolla Tullin nurtsilla ihan urakalla. Tänään tokoiltiin Katin ja Pian kanssa ja melkoisessa kesäsäässä saatiinkin viettää iltaa. Vielä kun oppisi pukeutumaan säiden mukaan. Ei voi oikein uskoa, että siellä oikeasti tarkenee ilman fleece-hupparia ja kalvotakkia...

Luun kanssa ensin taas muutama sivulletulo. Kai ne siitä vähitellen paranee. Kotona on tehty myös ruuanannon yhteydessä naksutellen. Sitten pari kertaa ruutuun, johon meni nyt suoraan. Vein lelun Luun nähden.

Istumistakin koitettiin taas tehdä, mutta olihan se vähän ryhditöntä touhua... Palkkasin lelulla, kun namitkin alkaa olla vähän plääh. Loppuun pari tunnarikapulan piilotusta nurtsiin. Molemmat taisi löytyä vähän säkällä, toisesta Luu ainakin ryykäisi mennessään ruohot pois päältä. Mutta ainakin sillä oli jo ajatus siitä, mitä oli menossa hakemaan.

Tuittu teki ensin seuraamista liikkuroituna. Aika monta kertaa piti taas sanoa, kun keskittyi huonosti :( Samoin istuminen käskytyksen kera. Liikkeellelähtö oli vähän huono, mutta istuminen ok.

Ruutuun lähetyksessä Tuittu katseli musta ihan oikeaan suuntaan, mutta painatti sitten jonnekin ruudun vasemmalle puolelle. Jonnekin sinne, missä ruutu oli viimeksi :D Kutsuin sitä jo takaisin, mutta löysi vielä tiensä ruudun sisälle. Uusinnalla meni pienellä lenkillä sivusta sisään, mutta meni kuitenkin. Otin erikseen vielä loppuosan käskytyksillä, kun ei ole tullut sitäkään treenattua. Kutsuttaessa suuntasi vähän repulle ja loppukipolle päin, mutta korjasi kuitenkin sivulle...

Loppuun kaukoja, joissa tällä kertaa jumitti eka m-i -vaihto. Vaihtelu virkistää! Tehtiin muutaman kerran niin, että kun Tuittu ei noussut ekalla käskyllä, Kati nosti sen niskasta ylös. Oisko ollut neljäs vai viides yritys, kun nousi itse ekalla ;) Muut vaihdot otin vähän lähempää, ne ok. Nyt teki i-s ihan oikein!

Ai niin, ihan alkuun otettiin paikallamakuu. Tuittu ei ole tainnut sitä tehdäkään sitten viime syksyn kokeen, joten ihan hyvähän tuotakin oli muistutella ;) Hienosti oli siellä Inton ja Tuplan välissä, ei ongelmia.