Tänään oli ihan vähän pakkasta, joten en uskaltanut mennä hiekkakentälle juoksuttamaan Luuta. Käytiin siis Tallilla tokoilemassa. Onneksi oli päivällä aikaa.

Seuraamista. Vähän kaikkea, juoksutäyskäännöksiä enemmän. Muistin pitkästä aikaa käyttää näissä kehuapua, se on ihan toimiva.

Hyppynoutoa, palkkaa alusta ja apu nostoon.

Tunnaria. Ensin tiheä rivi, oma tokana. Näytti muuten hyvältä, keskittyi tarkentamaan omaan, mutta nappasi kuitenkin kaksi ensimmäistä suuhun. Sitten taisi olla ok. Seuraavaksi normirivi, oma jossain oikealla. Oikaisi vähän rivin alusta, ei haistanut ekaa. Ajattelin, että sai varmaan jo hajun omasta ja annoin olla. Nostikin oman hyvin. Mutta sitten kun tehtiin vielä yksi tiheä, jossa oma vasemmalla, niin oikoi uudestaan ja meni omasta ohi. Kyllä riittää säätöä tässä...

Kaukoista tehtiin muutama parin-kolmen vaihdon sarja. Ihan ok kaikki.

Luoksetulosta loppuja, maasta sivulle ja topista maahan, sivulle tai maan kautta sivulle. Jotenkin ponnetonta. Luulen, että Luu ei tykkää tehdä luoksetuloa (stoppeja) tuolla alustalla...?

Vielä ohjattua. Silleen vähän esteiden lomassa, kun en jaksanut tyhjentää. Merkkiä lelun kanssa ja molempien puolien palautukset kerran. Oikea tuli hypyn kautta, mutta mitäs pienistä ;) Kerran karkasi merkistä läpi :D

Jäi hyvin aikaa, joten tehtiin piiitkästä aikaa hyppytekniikkaa. Ihan vaan perussarjaa neljällä hypyllä. Laitoin väleiksi 7 jalkaa, oli vähän helpompi. Kaksi lähettäen ja kaksi takaakierrolla ja vierellä juosten. Ei hypännyt kertaakaan kahta vikaa yhdellä loikalla, jee :)

Puomiakin sai mennä muutaman kerran. Taaksejäämistä etupalkalla ja ilman. Meni ilmankin, mutta selvästi huonommin. Tehtiin myös tarjoamista pelkällä alastulolla niin, että olin lelun kanssa sivussa. Tasan tietää kyllä näissä, mitä pitää tehdä.