Maanantaina ja tiistainakin tokoiltiin.

Maanantaina pysähdyttiin iltalenkillä ihan hetkeksi Suoliksen nurtseille. Luulla vähän mopo keuli ja suoritukset olivat vähän sinne päin. Järjestystä en enää muista, mutta tehtiin seuraamista, seisomisia, luoksetulon istumista ja tunnaria.

Seuraamisessa painoi taas pahemmin. Askeleella tai parilla pysyy vielä siedettävänä ja pysähdyksessä korjaa ihan hyvän perusasennon. Tehtiin myös muutama käännös vasemmalle.

Jäävät olivat sitten hienot yhden päivän ajan. Nyt lakosi maahan seisomisissa, ja ihan vaan vierellä kävellessä ilman käskyä. Hieno homma. En saanut korjattua, vaan piti helpottaa ja tehdä seisomisia yleisestä hillumisesta. Ne onnistuivat paremmin. Maahanmenoja ei sitten treenattukaan.

Luoksetuloa mun piti tehdä kokonaisena, mutta Luu ei pystynyt istumaan. Aina oli pakko valuttaa ainakin toista tassua eteen. Hinkattiin sitten vaan istumista aikamme, ja palkkasin siitä.

Tunnaria piilotettiin pitkästä aikaa. Tehtiin kaksi toistoa, molemmat hyvin. Toisella kertaa tarjosi jopa luovutusasentoa, kun en heti ottanut kapulaa! Ehkä se Jonten tyyli voisikin toimia...

Tuittu teki muistaakseni vähän seuraamista ja kaukoja, sekä myös yhden tunnarin yhdellä kapulalla. Tomerana se nuuski ja toi kapulan sivulle.

Tiistaina oli kilpailuryhmän treenit Multisillassa.

Luu teki ensin häiriökontaktia. Paranee joka kerta. Silmät vilkkuvat välillä, mutta skarppaa kyllä jo aika hyvin. Häiriköijiä oli taas useampi.

Muita yksilöliikkeitä tehtiin yhtäaikaisesti muiden kanssa. Luu ei kyllä häiriinny muiden juoksenteluista enää yhtään, kivaa. Se oli välillä myös kentän laidalla hihnassa ja odotteli ihan kiltisti. Liikkeiden järjestystä en taaskaan muista, mutta aika paljon ehdittiin touhuta.

Seuraamista muutama pätkä. Kamalaa painamista edelleen. Kai mun täytyy palata taas nameihin, sillä seuraaminen on selvästi huonontunut, kun olen nyt muutaman kerran käyttänyt lelua.

Seisomisia enemmän yleisestä hillumisesta. Taisin kokeilla myös sivulla kävelystä, mutta niissä tarjosi edelleen herkästi maahanmenoa. Joku saatiin ehkä onnistumaankin...? Joka tapauksessa meni vähän paremmin kuin edellisenä päivänä.

Noutoa kahden kapulan leikkinä. Ekoilla kerroilla saa houkutella enemmän, mutta toistojen myötä tuo kapulaa aina vain paremmin.

Maalinkiertona muutama eteentulo, joissa ryysi ihan törkeän vinoon. Sain korjattua paremmaksi, mutta pitäisi varmaan hinkata asentoa erikseen. Kokeiltiin myös muutama stoppi aika lyhyellä etäisyydellä ja vartaloavulla. Viimeisellä stoppasi jo tosi terävästi.

Ruutua tein näyttämällä. Ekalla meni aika hyvin ja jäi jopa odottamaan, mutta oli ehtinyt siirtyä ruudun etureunaan. Uusi yritys ei onnistunut  yhtä hyvin. Pienten haahuilujen jälkeen oikea paikka kuitenkin löytyi, ja nyt stoppasi hienosti odottamaan.

Lopuksi tehtiin ryhmäpaikallaolot. Makuu oli kolmisen minuuttia. Laitoin Luun ekana maahan, tippui ja jäi hyvin. Pysyi muuten hievahtamatta, mutta Bertan palkkailu sai silmät ja kerran päänkin kääntymään. Kävin välipalkkaamassa pari kertaa. Sivulle taisi nousta ihan hyvin (?)

Istuminen tehtiin ihan lyhyenä, varmaan puoli minuuttia. Luu ei kyllä pystynyt ollenkaan jäämään, vaan lakosi heti maahan. Lopulta sain sen istumaan, ja sitten kyllä pysyi ihan hyvin.