Iltalenkin yhteydessä vähän tokojuttuja.

Aloitettiin istumisilla, joita taas tänään pystyi tekemään. Yhden kisamaisen jäi seisomaan, mutta muut hyvin.

Luoksetulojuttuja. Ensin pelkkää jättöä ja vauhtipalkkaa hetsaten. Yhdistin tätä myös kisamaiseen aloitukseen. Kerran nousi istumaan, kun kävelin pois. En siis ehkä uskalla tehdä näitä enää ennen koetta. Tuli kyllä todella lujaa. SItten yksi kokonainen stoppeineen. Aaargh, ne on vaan niin paskoja. Maahanmenokin on huono, ja seisominen ihan perseestä. Luu vaan lopettaa juoksemisen, suht nopeasti kylläkin, mutta se ei tee stoppia. Ärsyttää ihan sikana sen asenne näissä, että ei oikein kestäisi katsellakaan.

Vikan pätkän tuli ravilla, mutta matkakin oli aika lyhyt. Otin uudestaan vielä seisomisesta kutsun, maahanmenon ja siitä kutsun vauhtipalkkaan.

Seuraamisesta tehtiin lähinnä askelsiirtymiä. Ja niistä lähinnä peruutusta. Korjaa perusasennon ihan hyvin, mutta tekee aina ensin vähän yli. No, nää on pikkujuttuja. Oikeelle askeleet menee ihan kivasti, vasemmalle huonommin. Testailin seuraa-käskyn sijasta si-käskyä. Ehkä kuvittelen vaan, mutta tuntui, että Luu olisi tehnyt sillä enemmän töitä siirtymisen eteen.

Lopuksi kaukoja. Ensin vapautus leluun pelkästä jätöstä, sitten ekaa nousua ja muutaman vaihdon sarjoja. Otti maasta seisomisessa vähän askelta eteen. Suoraa seurausta leluun vapautuksesta... Yritin korjata tekniikkaa positiivisen kautta, enkä muutenkaan nillittänyt nyt mistään. Asenne oli aika kiva, ja sellaisena sen haluan pitääkin. Ei jumittanut yhtään nousua, mutta maahanmenot vaati tuplakäskyjä! Niitä harvemmin tulee edes palkkailtua (varsinkaan istu-maata), joten nyt huomio niihin!

Tuittu teki "koemaisen treenin". Mentiin leikisti kehään, tehtiin seuraaminen, istuminen, luoksetulo ja kaukot, poistuttiin kehästä ja palkattiin. Asenne pysyi hyvänä, liikkeet eivät vaan sujuneet. Istumisessa ei istunut ja luoksetulossa tuli maahanmenon läpi (!) Kaukoissakin säätöä tekniikan kanssa ja otin väliin peruuttelua.