Juhannusperjantaina käväistiin Katin ja junioriosaston kanssa Tsaun juhannuskisoissa. Svante ja Tuittu jäivät tällä kertaa kotikulmille lomailemaan, Into ja Nipsu kisasivat ja Luu osallistui aktiivisesti häiriköivän turistin roolissaan. Sää suosi ja nurtsi pysyi kuivana ja pitävänä. Tulokset kruunasivat päivän, eli mukavaa oli!

Into aloitti hyppärillä, jossa tekikin huipun nollan! Samalla sekunnilla Zenin kanssa :) Taisi olla Inton radan jälkeen, kun sovittiin Katin kanssa, että tehdään neljä nollaa, josta saadaan palkkioksi pehmispyörteet kotimatkalla. Pistettiin siis kaikki peliin!

Nipsun kanssa mentiin ensin Räsäsen Minnan agilityrata. Ei näyttänyt ihan palalta kakkua. Ennen puomia hyppyhässäkkä, jossa hyppyjen paikat olivat jo tutustuessa hukassa, kun piti pakkovalssailla ja peruutella. Pahimmalta näytti loppusuora. En uskalla lähteä putkeenlähetyksestä ihan hulluna, kun Nipsu saattaa ihan oikeasti kääntyä takaisin liikkeeni perään. Siinä piti siis vähän varmistella, joten kiirettä oli luvassa. Alkurata sujui hyvin. Kepeille pitäisi kyllä treenata törkkäisyjä, nyt joudun aina lähettämään, eikä se aina ole nopein vaihtoehto. Se hyppyhässäkkä sujui ihan nätisti, radalla suorastaan yllätyin, että puomia edeltävä hyppy oli juuri siinä missä pitikin ;) Puomilta Nipsu tuli ennen lupaa, taas niin, että ehdin sen vapaankin kyllä huutaa... Mustalla mutkaputkella jäin kökkimään liian pitkäksi aikaa ja loppusuoralla olin auttamatta myöhässä. Ihmeesti Nipsu haki poikittaisen hypyn matkalta. Vaikka olin jäljessä, menin tekemään suunnittelemani valssin loppuun. Siinä paloi vähän ylimääräistä. Aika riitti kuitenkin voittoon, melko hurjaa! Minejä oli agiradalla 71!

Inton agiradalla sattui työtapaturma, kun Into hyppäsi pois ilmeisesti huojuvalta puomilta. Siinä oli kuulemma monella muullakin ongelmia. Pehmispyörteet menivät vähän niin kuin siinä*, mutta hyvällä tsempillä lähdettiin Nipsun kanssa hyppikselle.

Minien hyppis oli Anne Saviojan ja Annelle tyypilliseen tapaan oikein kiva. Vauhdikasta menoa, eikä pahoja killereitä. Nipsun kanssa rata kulki tosi hyvin, tuntui semmoiselta sujuvalta ja helpolta. Ainoastaan takakulman pakkovalssi levähti. Siihen olisi voinut joku toinen ohjaus olla parempi, tuota oli aika vaikea rytmittää kovasta vauhdista. Ei siinä kuitenkaan tullut kuin pieni turha kurvi ja vauhti säilyi ihan hyvin. Hyppärillä kärkisijoista tulikin kova kisa. Koiria kiilasi samalle sekunnille yksi toisensa perään, mutta Nipsu piti muihin melkein sekunnin kaulan. Uskomatonta, mutta totta! 0-voitto molemmilta radoilta! Hyppärillä minejä oli 72.

Hassua jo sinänsä, että tämä oli Nipsun koko kisahistorian vasta toinen tuplanolla :) Voitot siihen päälle olivat jo melkoinen bonus! *Kotimatkalla sovittiin, että koska se Inton virhe ei johtunut Katin ohjauksesta ja Nipsun tuplavoitto ehkä vähän kompensoi, voidaan ehkä kuitenkin ottaa ne pehmispyörteet ;) Ja niin vedettiin Hesemätöt, turkinpippuripyörteet ja haettiin vielä karkkia loppumatkalle.

Nipsu <3

Hyvää juhannusta kaikille!