Pronssiottelu, putous ja tokotreenit. Siinä se oli meidän lauantai. Kiitos uuden sataneen lumen ja nollakelin, pihallakin pystyi tekemään. Käytiin koulun takana.

Sivulletuloja ihan pelkästään, tunnarikapulan ja ohjatun kapulan kanssa. Kokeilin matkan lisäämistä. Este (tässä tapauksessa puu) vasemmalla tuntuu vähän auttavan. Ilman kapulaa teki jo jopa tosi hyvin jonkun, kapulan kanssa selvästi huonompia. Leluhäiriö toimii hyvänä apuna, mutta tiheämmästä lelupalkkauksesta tulee taas lieveilmiöitä...

Merkkiä kahdella merkillä, joilta lähettelin molempiin suuntiin. Treeninä siis yksinkertaisesti lähetyspaikkaan meno, sivulletulo siinä, kontakti käskyn jälkeen ja merkille meno. Näissä sivulletuloissa tuli eniten huonoja ja piti jonkun verran vääntää. Ei tahmannut :) Merkit aika löysiä, peräänjuoksulla teki sitten tosi hyviä.

Luoksetuloa, kun pohja vaikutti jopa stoppiystävälliseltä. Kierrolla. Stopista namia ja kutsu sivulle tai maahan ja sivulle. Seisomiset hyviä, ekan maahanmenon jäi ylös. Johtui varmaan lelusta... Sivulletulojen kanssa taas puuhaa. Tässä vaiheessa alkoi jo kyttäillä leluakin häiritsevässä määrin. Ei niin, että ei olisi tehnyt juttujaan tai niin, että olisi mokannut mitään, mutta kehuista aina semmoinen ärsyttävä "joo, joo, blaablaa, missäsemunleluoli?!"... Vikoista sivulletuloista sitten vaan namia.

Loppuun vähän kaukoja. Ihan pompsahdus yhdessä seiso-istussa, muuten hyvin.