Lauantaina oli pitkä kisapäivä, kun mentiin ensin Syyn kanssa kaksi starttia ja sitten Luun kanssa kolme. Tuomarina kaikilla radoilla Reetta Pirttikoski, jolla olikin ihanat, ihan täydelliset 1-luokan radat ja ihanat, aika haastavat kolmosten kiemurat.

Syyn hyppäri sujui lähestulkoon just niin hyvin kuin pitikin! Ihan lopussa meinasi tulla putkikielto, mutta siitäkin selvittiin. Tulokseksi siis Syyn kolmas hyppäri-nolla ja kakkossija treenikaveri Jorman jälkeen! :)

Syy B

74228904_10157589614424265_6030359225769

Agiratakin melkein selvittiin kepeille asti. Aan Syy tuli rumasti ja sai siitä virheenkin. Muutenkin pientä haparointia, mutta kepeille ei sitten malttanut edes yrittää. Kokeilin ottaa putken kautta uudestaan, mutta vaikka nyt aloittikin, ei pysynyt rytmissä. Huoh.

Syy C

Luun kanssa oli Syyn jälkeen ihana mennä, kun ei tarvinnut samalla tavalla "varoa" mitään ja pystyi luottamaan mm. keppiosaamiseen. Ekalla radalla muori roiski taas rimoja menemään, minkä ehti... Ja sitten hyllytettiin, kun ei vaan tullut poikkariin.

Luu C

Eka hyppäri oli paras yritys. Muuten sujui ihan hyvin, mutta yhdessä kohdassa sainkin Luun kääntymään liian tiukasti! :o Vielä se osaa yllättää!

Luu B

Vikalla oli taas enemmän haasteita ja hyllytettiin jo kakkoselle, josta Luu tuli persjätöllä ohi. Hyllytettiin pari kertaa varmuuden vuoksi radan lopussa. Mutta siinä välissä ihan hyvääkin pätkää :D

Luu A