Aamulla suunnattiin Näyttämönpuistoon pienelle aamulenkille ja pieniin aamutreeneihin.

Tallasin ensin nutrsijäljen. Namit (juustoa) riitti ehkä 20 metriin. En osaa yhtään arvioida sitä namien määrän tarvetta... Luu tuntui huonommalta kuin viimeksi, ei tahtonut pysyä nenä maassa jäljellä, vaan yritti ryysiä sinne tänne. Pari kertaa pysäytin sen ja sanoin rumemmin, kun veti ihan aivottomuusmoodiin. Pätkittäin teki keskittyneemmin. Lopussa oli namipurkki.

Tuittu sai taas nuuskuttaa ja siivota :) Luulta kun niitä nameja jäi. Muutaman bongasin vielä Tuitunkin jäljiltä, vaikka se aika perusteellista työtä tekeekin. Se on vaan sen verran pieni, että itse asiassa mun askelleveys vaatii siltä melkoista seilausta sivusuunnassa ;) Mutta keskittymisvaikeuksia Tuitulla ei kyllä näiden nenähommien suhteen ole!

Sitten tehtiin vielä vähän tokoa.

Alkuun ihan vähän kaukojumppaa. Tässä treenataan nyt oikealla tassulla moikkaamista, mikä on Luulle huonompi puoli. Jospa saataisiin vähän tasapainoa sitä kautta...?

Tunnarissa ei ollut nyt mitään ongelmia. Ekalla jäin itse lähemmäksi. Nosti oman heti sen kohdalla, palautus oli vaan hidas noin lyhyellä matkalla. Toisella jäin itsekin kauas. Aloitti suunnilleen oman kohdilta, mutta kiersi koko ringin. Sitten nosti oman. Palautuksessa lähti kivasti kiihdyttämään, joten oli pakko palkata vauhdista.

Ohjatun palautuksia heitellen, ensin merkki ohjurina, sitten ilman. Taas palasi mieleen ajatus vaihtaa tähän suoraan sivulle tulo, tämä tuntuu niin mahdottomalta saada hyväksi ja nopeaksi. Kaikesta treenistä huolimatta Luu ei vaan tunnu hahmottavan sitä asentoa ja sitä arpoessa kärsii sitten palautusvauhtikin. Ihan hyviä saatiin nyt tehtyä, mutta... Piirinmestaruuksien jälkeen on kolme kuukautta ekaan karsintakokeeseen. Ehkä arvon ja kokeilen vielä siihen asti, mutta tuossa olisi kyllä semmoinen väli, jossa uuden palautuksen opettaisi, jos opettaa.

Tein lopuksi myös oikean haun merkin kautta. Nosto ilman pulloa, mutta oli ihan kohtuusiisti. Vähän vinoon jäi näissäkin, vaikka selvästi ajatteli kyllä. Tein sitten niin, että käännyin sivuttain, jolloin joutui tekemään vielä enemmän töitä suoristuksen eteen. Tää oli parempi.

Pieni pätkä seuraamista. Hidasta, askelia ja käänöksiä. Teki aika kivoja vasemmalle käännöksiä hitaassa! Kerran istui, mutta siinä olin itsekin huono. Parit peruutuksetkin väliin, asenne oli niissä nyt huomattavasti parempi sunnuntain vääntöjen jälkeen! :) Kyllä sille vaan nykyään jää asioita mieleen ;)