Lauantaina suunnattiin Nipsun (ja bc-turistien) kanssa Ojankoon EO-leirille. Viimeksi on treenattu tälleen kunnolla ulkopuolisessa koulutuksessa vuosi sitten EO- ja PM-leirillä :) Kivaahan se on, varsinkin näin harvakseltaan!

Aloitettiin joukkuetreenillä. Meillä oli koko minitiimi (Aino, Carma, Blitz, Nipsu) koossa. Ekalla yrityksellä tippui yksi rima kohdassa, jossa tuli itselle pienenpieni black-out ja kiireentuntu. Lisäksi Nipsu oli seonnut rytmissä keppien lopussa. Tätä ei huomannut kyllä tuomarikaan :D Tehtiin vielä toinen kierros ja siinä sitten nolla.

Sitten treenattiin Peten hyppärillä. Keppikohta oli meille vähän liian vaikea... Nipsu ei hae jyrkkiä avokulmia niin hyvin, että olisin voinut tehdä lähettämällä. Piti siis mennä auttamaan, mutta oli siinäkin vaikeuksia olla tökkäämättä koiraa hämyhypylle. En myöskään ensin meinannut ehtiä millään tarpeeksi pitkälle päällejuoksuun. Lopuksi tehtiin melkein nolla. Siinä kepeillä vähän herpaannuin ja otettiin se ylimääräinen hyppy.

Olin jo ihan poikki ennen Jannen aksarataa. Se oli helpomman tuntuinen, mutta jaksaminen ja keskittymiskyky ei meinannut riittää. Takuttiin monessakin kohtaa, mutta sinnillä saatiin kaikki kohdat toimimaan ainakin pätkissä.

On kyllä ihanaa päästä välillä treenaamaan itsensä fyysisesti väsyneeksi! Nykyisellä kunnolla se ei vaatisi edes paljon, joten voisi ihan hyvin tehdä useamminkin :D

Syy pääsi taas hengailemaan uuteen halliin ja katselemaan aksatreenejä. Siitä se ei kyllä ole vielä syttynyt :)

Tauolla vähän leikittiin ja treenailtiinkin.

Ennen kotiinlähtöä poikettiin vielä Luun kanssa Heurekan nurtseille tokoilemaan. Meni aika ruutupainotteiseksi.

Ensin tehtiin ainakin vähän kaukoja ja luoksetulon stoppeja kierroilla. Luu ei vaan osaa (?) pysähtyä nurmella. Menee väkisin teputukseksi.

Ruudusta erikseen eteenmenoa, joka sujui taas ihan kivasti.

Sitten sitä ruutunmenoa lelu ruudussa. Ei vaan valmistunut. Välillä meni oikein hienosti, mutta seuraavalla toistolla saattoi taas lähteä kääntymään heti etunauhan takana. Aika pitkään yritettiin, kun halusin saada treenin jotenkin edistymään, mutta vähän plääh-olo jäi.

Pitkä päivä tuli, mutta olipahan ohjelmaa kaikille.