Meirän hallin treenien loppuminen jätti aukon ryhmätokotreenaamiseen. SItä paikattiin vähän eilen, kun mentiin Maijun kanssa eilen treenailemaan Tallille tuttuun aikaan 21-22.

Luu teki ensin paikkamakuun maahanmenoja. Jalka-avulla menee vähän sinne päin, mutta sitten Maiju keksi ehdottaa, että laittaisin Luulle lelun targetiksi eteen. Kokeiltiin sitä, ja näytti toimivan! Ihan suorat maahanmenot. Voisi kuvitella, että lelun saisi pikku hiljaa häivytettyä kentän laidalle ja pois. Toivotaan!

Sitten seuraamista liikkuroituna. Perussettiä vaan. Oli aika tasaista ja rauhallista, ei painanut juurikaan ja paikka pysyi suht hyvänä. Eka perusasento meinasi jäädä tekemättä. Oon palkannut nyt melkein vaan liikkeestä (ja vahvistanut muutenkin pepun ylhäällä pitämistä...), joten vähän unohduksissa taitaa olla. Vikan pysähdyksen jälkeen halusin ottaa vielä pikkupätkän ja palkata hyvästä paikasta liikkeessä. Siinä vaiheessa Luu sitten punki eteen ja piti ottaakin vähän pidempi pätkä.

Istumista. Ensin pari muistutusta hillumisesta, hyvin. Sitten liikkuroituna. Ensin ennakoi liikkurin käskyä pysähtymällä. Sitten ei istunut, vaan jäi seisomaan. Hinkattiin, mutta ei vaan istu. Väliin tein taas hillumisesta, jolloin saatiin sujumaan, mutta liikkuroituna ei toimi. Lopuksi tehtiin niin, että aloitin ilman alkuhärdellejä, mutta Maiju huuteli käskyä. Näinkin jumitti kerran, mutta sitten onnistui. Yritin olla itse mahdollisimman samanlainen, eikä Maijukaan huomannut mitään erityistä eroa. Ehkä Luu vaan yhdistää tuon liikkuroinnin niin vahvasti seisomiseen ja maahanmenoon...? No, tämä hoitunee ihan vaan treenaamalla ;)

Välillä tauolle. Toinen setti aloitettiin luoksetulon jätöillä. Ekalla taas jumahti, kun päätin olla palkkaamatta (mutta palkata, jos tekee hyvin, loogisesti :D) Seuraavat parempia. Yhdessä jätin oikeasti ja vapautin leluun, muut palkkasin maahanmenosta.

Noutoa. Tehtiin ihan koko nouto liikkuroituna (paitsi ilman sivulle siirtymää). Edellinen kerta taisikin olla avoimen kokeessa ;) Kapula meni viistoon oikealle, mutta jäi haastavasti ihan vaakatasoon. Hyvin Luu kuitenkin malttoi nostaa, jes! Suoristi aika hyvin asennon, vaikka tuli tosi vinosta.

Ja tunnari. Matkaa nyt seitsemisen metriä, muuten tutut kuviot. Oli hyvä Luu! Nätisti kapuloille ja sitä rataa.

Lopuksi vähän epävirallisempaa touhua. Naripallon heittelyn lomassa muutama kaukojen vaihto. S-M ei vaan toimi kauempaa, mutta ylösnousuista Luulla on idea. Saattaa siis tehdä väärin, mutta korjaa seuraavalla.

Laatikkoa puomilla, jonka nostin minipöydälle. Tehtiin vaan pienellä vauhdilla. Suoraa menee hyvin, mutta vinoista kulmista ei osaa hakea.

Luu sai tehdä myös muutamat kepit. Koitin lähettää avokulmaan, mutta Luu meni taas ihan aivottomaksi, kun ei muka tajunnut. Kävin taputtamassa oikeaa väliä, ja johan toimi! Hyvin pujotteli loppuun joka kerta.

Tuittu teki nopeasti vaan pari kaukojen vaihtoa. Kulutettiin tunti niin tehokkaasti ihan noiden kahdenkin kanssa.