Keskiviikkona väännettiin Teron radoilla. Ensimmäiseen pätkään meinattiin kuluttaa koko treeniaika, mutta ehdittiin sitten vetäistä vielä toinenkin.

Sillä ensimmäisellä hinkattiin Tuitun kanssa ihan semmoista yksinkertaista kahden vierekkäisen hypyn kuviota, jossa hyppyjen väli oli aika pitkä. Tuittu kaarrotti sitkeästi takana olevaa putkea kohti, vaikka otin ennen ekaa hyppyä haltuun. Ongelma olikin se, että oma liikkeeni jämähti, eikä auttanut oikeaan suuntaan. Pienellä vekityksellä ja voimakkaalla liikkumisella saatiin tämä lopulta ihan näppäräksi. Yhdessä toisessa kohdassa kokeilin ensin persjättöjä, mutta valssit toimivat paremmin. Persjätöissä tulee vielä pieniä kommunikaatio-ongelmia, kun en ole niitä niin paljon tehnyt.

Toinen, se oikeastikin lyhyempi ja helpompi pätkä, mentiin nollalla läpi. Unohdin kyllä kerran radan ja ohjasin putkeenmenon valssilla. Kokeilin sen sitten vielä uudestaan alkuperäisen suunnitelman mukaan eli vetämällä. Pieni riskinotto kannattaa, oli varmasti nopeampi putkeenmeno. Eikä Tuittu kyllä vilaissutkaan väärää päätä.

Radoilla oli puomi ja siellä aina palkka. Loppuun tein pelkkää puomiakin vielä muutaman kerran.

Jaa ne siniset tassut? A-esteeseen oli kiinnitetty lappu "Maalattu, ei käytössä". Tarvitseeko sanoa muuta? Nostettiin aa hallin nurkkaan ja ympäröitiin se erinäisillä esteillä, ettei kukaan koira karkaisi sille vahingossa. Mutta Tuittuhan ei ole "kukaan". Ehdin kuulla selän takaa "raps raps raps" ja syöksyin samantien aalle nappaamaan koiran syliin. Se ehti silti astua kertaalleen joka tassulla sille maalatulle siniselle alueelle. Tassupesun yms. operaatioiden jälkeen sinisiä tassunjälkiä oli lähinnä Katin ja mun vaatteissa, aan vastamaalatussa pinnassa ei näkynyt korvaamattomia vaurioita, eikä Tuitun tassuihinkaan jäänyt kuin haalea sinertävä sävytys. Mutta saipa yksi pieni musta koira taas shown aikaan.

Tänään Nipsu oli mukana agilitytreenejä vetämässä, kun ryhmästä oli vain kaksi koiraa paikalla. Nipsu ei tosin saanut osallistua treenien vetämiseen, sillä teljin sen häkkiin backstagelle (jossa se kyllä vaikutti olevan ihan kiltisti!). Jossain välissä ehdittiin kuitenkin tehdä muutama toisto vinokeppejä, jotka muistuivat tauosta huolimatta hyvin mieleen. Putkeen meneminen sen sijaan oli jostain syystä vähän unohduksissa! Lisäksi leikittiin, mihin Nipsu malttoi nyt keskittyä suht hyvin, ja tehtiin pari lähtöharjoitusta odottamisineen. Tuittu pääsi tekemään puomin muutamaan kertaan.

Nyt nukkumaan, huomenna on aikainen lähtö kohti Purinaa!