No eihän se toiminut. Kun keskittyi kehässä pitämään itsensä tolpillaan ja koira toisteli iloisesti kaikkia mahdollisia huolimattomuusvirheitä, niin kävi kyllä mielessä, että ois vaan pitänyt jäädä kotiin nukkumaan. Mutta en jäänyt, vaan tulipahan sitten käytyä Vantaalla toteamassa, että homma toimii kolmen päivän täyslevon jälkeen just niin hyvin kuin olettaa saattaa.

Luu oli suoritusvuorossa jo viidentenä ja yksilöliikkeet tehtiin ensin. Ei siis tarvinnut kauan odotella. Ensin mentiin Pirkko Bellaouin kehään tekemään ruutu, hyppy ja seuraaminen. Sitten Carina Savander-Ranne arvosteli toisessa kehässä luoksetulon, kaukot, tunnarin, ohjatun ja zetan. Lopuksi vielä Pirkon kehässä paikallaolot.

Ruutu 9 - Kiva merkki! Ruutua vähän ennakoi, mutta meni hyvään paikkaan. Seuraaminen ihan kamala. Hieno merkki! Eri nopeus ruutu. Aavistuksen levoton ruutu. Loppuseuruu heikohko.

Hyppynouto 7,5 - Osui mennessä esteeseen! Tosi kevyt hipaisu, mutta kuitenkin. Huono palautus. Koski hyppyä. Vino loppu PA.

Seuraaminen 8,5 - Ei tuntunut kovin hyvältä. Liikuin itsekin huonosti, kun yritin vaan jaksaa. Taakse paremmin mukaan. Juoksu seilaa sivulle. Vartaloapu pysähdykseen + käännökseen (ok). Hyvä paikka, nopeat PA:t.

Toinen näyttää kovin vakavalta... toinen ei... (Kuvat Sanna Rautio)
062614_karsinnat%20108-normal.jpg

062614_karsinnat%20113-normal.jpg

(Lyhyt tauko. Ei tehty paljon mitään, vedin henkeä :D)

Luoksetulo 7 - Aika normi stopit, mutta osasin tähdätä aika hyvin merkeille :) Huono loppu, törmäsi sivulletulossa! hidas maahanmeno, töytäisi ohjaajaa lopussa.

Kaukot 8,5 - Ei ottanut taaskaan katsekontaktia alussa ja meni vinoon alas. S-M oli huono, liikkui. S-I liikutti vähän vasenta takatassua. Ja M-I teki huonosti. En tiedä, mitä istumista tuomarin mielestä ennakoi? ennakoi hieman istumisessa, riittävä paikallapysyminen, riittävän ripeät vaihdot & asennot.

Tunnari 10 - Oli vissiin koko kokeen ainut kymppi tunnarista, mutta ei kyllä ollut niin hyvä... Muisti aloittaa vasemmalta, mutta ei tasan haistanutkaan koko riviä vasta kuin kääntyessään takaisinpäin. Oma oli toinen oikealta, joten ei ehtinyt sahata sen enempää. Hidas palautus, mutta tuli kyllä huolellisesti perusasentoon. hyvä vauhti, työskentely & perusasento.

Oma tulossa!
062614_karsinnat%20185-normal.jpg

Ohjattu 8,5 - Vähän ennakoi merkkiä. Saatiin oikea, joten nosto oli mitä oli... Palautuksessa hidasti tosi paljon. hidasti merkillä, hyvä vauhti, korjaili pitoa.

Zeta 5,5 - I-M-S. Ihan täpäkkänä istuminen maahan...!!! Seuraaminen huonoa. väärä asento, hieman poukkoileva seuraaminen, hyvä maahanmeno & seisominen.

(Vähän pidempi tauko. Käppäiltiin pieni lenkki ja Luu ehti olla vähän aikaa autossa.)

Paikkamakuu 9,5 - Valahti lonkalle, kun palasin luokse. Tuomari ei varmaan nähnyt, puolikas meni istumaan noususta. Hidas istuminen.

Paikalla istuminen 10 - Näytti ainakin just siltä kuin piti, kun palasin :)

Ykkönen räävittiin taas, 267 pistettä. Sijoitus oli ehkä joku seitsemäs...? Vaan eipä jatkunut Seinäjoen jälkeen alkanut hyvä noususuhdanne. Tämän kokeen perusteella tuntuisi, että ollaan otettu taas takapakkia monessa asiassa. Liikkeiden välit ja varsinkin alut olivat tosi huonoja, vaikka niitä tässä on niin paljon työstetty. Pistän kyllä nyt paljon tämän typerän taudin piikkiin. Luu on tuntunut koko ajan paremmalta ja tiedän, että pystytään parempaan. Nyt ei vaan yksinkertaisesti valmistautuminen mahdollistanut parasta mahdollista onnistumista.

Video