Sunnuntaina treffattiin E-pentuelaisten kanssa. Saatiin taas koko perhe kasaan adoptioveli Tarmoa myöten :) Halliaikaa vuokrattiin Janakkalasta. Neljä tuntia tokolle, kaksi aksalle, ja ruokataukokin väliin :)

Syy teki ensimmäisellä kierroksella kisajuttuja ja kokonaisuuksia. Ekaa kehäänmenoa odotellessa vinkui, mutta toinen onnistui ihan kivasti. Seuraamista liikkuroituna ja palkkaillen. Aluksi punki eteen, mutta parani sitten vähän. Muutama pieni epätarkkuus, mutta ihan kiva asenne. Sitten hyppy kokonaisena ja siitä liikkuroitu seuruun aloitus. Oli hyvä! Toinen vielä liikkeellelähdön kanssa, ei ääntä siinäkään. Kiertoa läheltä. Aluksi jumitti vähän ruutuun ja kiersi myös väärään suuntaan, mutta hyviä toistoja saatiin taas tähänkin. Luoksarin jättöä palkkailtiin erikseen. Kokonaisessa jäi nyt sivulletuloissa vinoon. Pitoa palkkaillen ja yksi kokonainen nouto. Vähän korjaili otetta, mutta suht ok. Ohjatun suuntia "leluvahtien" kanssa. Kerran lähti väärään, mutta herne ei jäänyt nenään ja pystyi korjaamaan :) Yksi ruutu valmiille lelulle. Sitten väliin liikkeestä maahanmeno ja toinen ruutu tyhjään. Tässä lähti lelulle, jonka oli bongannut maahanmenon yhtydessä :D Otettiin lelu pois ja sitten osasi mennä ruutuun. Ruudun paikka oli vähän hakusessa ja kun tein sitä vielä erikseen, alkoi jo väsy painaa.

Syy tokoilee

Iltapäivällä treenattiin kaksi koiraa yhtäaikaa. Syy oli kiltti, eikä kertaakaan harkinnutkaan Janan luokse karkaamista. Tehtiin ainakin kaukoja, jääviä ja lisää seuraamista. Alo-kaukoja liikkuroinnillakin, mutta näissä on edelleen istumaan nousu huonompi.

Luu treenasi Riskin kanssa rallyjuttuja :D Opeteltiin jotain uusia käännöksiä, jotka olivat ohjaajan koordinaatiokyvylle turhan haastavia :D Kun yritin viedä sitä takaisin autoon, Luu jäi vielä tokoilemaan Katin kanssa...

Aksassa tehtiin Sennin suunnittelemaa rataa. Syyn kanssa lähinnä pätkiä ja tiettyjä juttuja. Alkuun tein kepeillemenoja erikseen, kaikki onnistui. Sitten palkattiin keinulla pysymistä. Kova veto on pois ja tassut tulee väkisin maahan. Palkkailtiin myös takaakiertoa, jossa tiputti pari kertaa rimaa. Toisessa pätkässä piti säätää lähinnä omaa ohjausta. Puomia tehtiin erikseen, eikä siitä tullut tänään oikein mitään. Siitä juteltiinkin ja saatiin jotain ajatuksia jatkotreeneihin :) Kokeiltiin vielä puomin jälkeisiä in-in -juttuja. Syykin alkoi olla jo väsynyt ja tarjosi takaakiertoa. Pienemmällä vauhdilla saatiin jotenkin onnistumaan, mutta aika kesken nääkin on.

Syy aksaa

Aika kului taas niin rattoisasti, että unohdettiin ottaa perhekuva! :/ Lähtiessä oli jo pimeää, joten se piti tällä kertaa unohtaa.