Maanantai otettiin ansaitusti vähän iisimmin, käytiin metsälenkillä ja poikettiin iltalenkin yhteydessä treenaamassa pikaisesti luoksetulon stoppeja. Tuittua ei oikein voi näillä pakkasilla seisottaa odottamassa, joten ei auttanut jäädä hinkkaamaan :) Alkuun huonoja stoppeja ja ennakointia, mutta sitten pari ihan hyvää. Voimakkaan avun tarvitsee, mutta nyt koitetaan vaan saada tekniikka oikeaksi. Sisällä on treenattu lisäksi kurrea, joka edelleen moikkailee mielellään...

Tänään sain sitten Katin ja pojat treeniseuraksi tallille ja lenkkiseuraksi Sääksjärven metsiin. Nelisen tuntia meni että humahti.

Katia odotellessamme ehdittiin tehdä Luun kanssa keinun kolistelua ja taistella vinokepit kentän reunalta esiin. Kepeillä muutama toisto Inton suosiollisella avustuksella ja ilman.

Sitten tokoa. Ekassa setisssä seuruuta käskytyksellä. Mun ei pitänyt tehdä Katin käskyjen mukaan, mutta meillä meni ajatukset vähän liikaa yksiin ;) Kati huuteli myös "käskyä", mikä olikin Luulle vaikeaa. Jäi seisomaan ja meni kerran maahan. Kyllä se tästä, kun vaan muistetaan muutama kerta treenailla näitä.

Maahanmeno ja seisominen liikkuroituna. Kati sanoi käskyn pariin kertaan ja käskytin vasta viiveellä. Nyt tosi hyvin molemmat, ei ennakoinut ja teki hyvät stopit. Palkkasin stopeista.

Samalla teemalla vielä luoksetulokin. Hyvin pysyi, vaikka Kati vähän provosoikin. Eteentullessa tökkäsi kuonolla, on alkanut taas tehdä sitä. Palkkasin viiveellä eteenistumisen, kun ei ennakoinut sivulle siirtymistä.

Toisessa setissä hyppyä, edelleen käskytyksin. Nyt Luu ennakoi Katin käskyä ja kävi hyppäämässä. Uusinnalla hyvin loppuun asti.

Metallinoutoa putken kautta. Ensin vauhtipalkkaa, sitten eteen. Luu oli ihan pihalla eteentulosta, mutta niin olin vähän minäkin. Ehkä kannattaisi päättää, mitä on tekemässä ennen kuin lähettää koiran kapula suussa putkeen... Eteentulokin muistui sitten mieleen. Ei ollut nyt tuhottoman vino, mutta ei nää kyllä hyviäkään oo. Aika plääh. Loppuun vielä vauhtipalkka.

Tunnaria, Kati vei kapulat. Kyltit kapuloiden ympärillä, kapulat oma mukaanlukien sikin sokin. Luu lähti kyllä etsimään, mutta ei malttanut ihan loppuun asti ja toi viereisen. Höpöhöpöillä lähti takaisin ja tiputti väärän takaisin muiden joukkoon... Sitten löytyi oma. Toinen niin, että vein itse saman oman. Luu toi taas ensin sen juuri kuolaamaansa, mutta huomauttamisella kävi vaihtamassa omaan. Tunnarikapulalla myös pitoa putkeen menolla. Puree eteentullessa.

Agijuttuina vielä putken pimeää kulmaa, vastaavaa kuin Markon treeneissä. Kerran vein lelun putkeen. Osasi kyllä, kun vaan malttoi. Helposti vaan keitti yli ja homma meni räksytykseksi.

Puomin alastuloa maksipöydältä. Kati heitteli palkkaa. Katseli edelleen mua, mutta ehkä se jossain vaiheessa hoksaa, että palkka voi tulla muualtakin. Jäin itse aina taakse. Nopeammin saisi mennä, mutta ehkä vielä joskus.

Tuittu teki parit noudot tunnarikapulalla. Molemmat oikein näppärästi, ekalla varasti ;) Tuittu teki myös pienen pätkän seuraamista ja liikkeestä istumisen, hyvin. Ja meni vähän putkeen ja pujotteli. Luu tunki sen kanssa samaan putkeen useampaankin kertaan. Lopulta Tuitulla paloi käämit ja se rähähti pikkusiskolle, että "***vettiin mun putkesta, prkl!" Oikein! :D