Valkkutokot. Iltaa kohti varsin märäksi muuttuvaa lunta tuli taivaan täydeltä, mutta sisällä oli mukavaa.

Oltiin tehokkaita ja 12 minuutin treeniajasta jäi vielä kolme minuuttia ex tempore -seuraamiseen. Mutta idarilla aloitettiin, ensin pari settiä pelkkää seuruuta. Lähti taas käskyn jälkeen keulimaan, mutta ei ollut ehkä ihan yhtä törkeä kuin viimeksi tätä tehdessä. Sitten koko liike järkällä S-M-I. Istui ekan seisomisen...! Eikä, nyt on alkanut tulla virheitä... Mikä mättää?! Otuin uudestaan pienen puhuttelun jälkeen, sitten kaikki hyvin. Tämä palkatta.

Ohjattu, jossa palkkasin pitkästä aikaa merkin peräänjuoksulla. Sitten koko liike kisamaisesti, haettiin vasen. Tämä hyvä.

Tunnari, vaihteeksi ihan kisamaisesti. Kapulat ringissä. Teki todella hyvin, ei edes tarkistellut kaikkia, kun aloitti oman läheltä! Vapautus ja palkka eteentulosta. Voisikohan kuitenkin olla niin, että vaikka ei ole nyt hetsaustunnareissa tehnyt niin kuin haluaisin, niin vaikutus näkyy kisamaisessa...? Hetsauksessa joutuu rauhoittelemaan itseään enemmän, mutta kisamainen on helpompi ja pystyy siksi pistämään nenän heti auki...? (Tai sitten tämä oli sattumaa.)

Ruutu. Normi liikkurointi ja kisamainen suoritus ruutuun asti, katsoin siis Luuta ihan itse ;) Ekalta merkiltä taas palkka peräänjuoksulla. Ennakoi kääntymisen, kun huomasi mun tulevan. Sitten kun lähetin uudestaan, meni vähän matalaa merkkiä talloen. Nooo... Merkillä pidin viivettä ja hytkyin. Niin hytkyi Luukin ;) Näitä täytyisi muistaa tehdä. Ruutuun meni aika kivasti oikeaan paikkaan. Sielläkin odotin hetken topin jälkeen, ei mennyt maahan.

Lopuksi sitä seuraamista. Kamalaa. Oli levoton, valui eteen ja vempuili. Tai oikeastaan oli musta koko ajan vähän liian edessä. Luu käy hallissa edelleen vähän kuumempana, mikä näkyy kyllä seuraamisessa. Muutenkin seuraamista pitäisi taas treenata yksinkertaisesti enemmän. Se ei Luulla pysy muuten aisoissa.

Paikallaolot tehtiin välillä vähän lyhyempinä, ensin makuu 2 min ja sitten istuminen 1,5 min. Makuussa jouduin taas korjaamaan kuonon, laittaa sen nykyään aina nenä edellä. Tarttis ehkä treenata erikseen... Nousu ok, täpäkämpikin ois voinut olla, mutta. Istuminen ok, sen mitä teltasta sain kurkittua.

Lopussa ehdittiin vielä hyppynoutoa, seuraamista ja kaukoja. Hyppynoudossa edelleen vinoja palautuksia. Semmoiset kohtuulliset meni hyvin, tosi vinot eivät. Luu nostaa, lähtee tuomaan ja ajattelee vasta sitten, joten jos kapula on lähellä estettä, se ehtii tulla siitä jo ohi. Ihan hirveätä ongelmaa en halua tästä(KIN) asiasta tehdä, koska oikeasti heitän hyppynoudossa aina mahd. pitkälle, joten tarvii olla tosi huono tuuri, jos kapula pomppii monta metriä takaisinpäin.

Seuraamista tehtiin vielä lisää häiriössä. Ei se vaan nyt jotenkin tunnu niin hyvältä, kuin on jo jonkun aikaa tuntunut. Vaikea edes selittää. Ehkä se on valunut vähän eteen, ehkä pää on huonompi...?

Kaukoista ekoja vaihtoja kaukaa, vaikeita lähempää. Yhden maasta istumisen teki nihkeämmin (ihan kohtuullisesti silti), kun oli enemmän häiriötä (mm. Into ja Ihme leikkimässä meidän välissämme...), muut ja seisomiset hyvin. Niistä vaikeista lähinnä maahanmenoa, sekin kun on tuolla tarpeeksi vaikea. Välillä ok, välillä turhan pompsuva.

Lopuksi innostuttiin mittailemaan koiria, kun löydettiin teltasta säkämitta. Kukaan ei vaan oikein osannut :D Luulle saatiin kahdella eri mittauksella lukemat 46 cm ja 50 cm, eli EHKÄ se SAATTAA olla jonkun 48 cm :D