Väsymys painaa edelleen, mutta oli silti kiva lähteä treenaamaan. Ei tullut edes vettä, vaikka sää olikin pilvinen. Olin vähän ennen Katia Niihamassa ja ehdittiin tehdä Luun kanssa kaukoja ja ihan vähän seuraamista. Kaukoissa 1-3 vaihdon sarjoja n. puolesta matkasta. Ihan kivasti. S-I ja M-I ovat ne, joita joudutaan aina enemmän ja vähemmän hinkkaamaan. Nyt alkoi tehdä molempia hyvin. Luu huomasi kesken kaukojen Lean ja vähän oli pakko vilkuilla sinne. Vapautin sen sitten jossain välissä moikkaamaan, jolloin se juoksi miljoonaa Lean luokse, kääntyi ympäri ja tuli äkkiä takaisin... Mieli teki, mutku ei vaan pystynyt, kun oli hommat kesken :D

Sitten lenkille ja treenaamaan Nipsun kanssa. Petrillä oli koutsausvuoro ja teemana rääkki. Tehtiin 32 esteen hyppistä ensin 10 minuutin kierrokset, sitten välissä ketteryystesti (jossa piti juosta eteen, taakse ja sivulle) ja lopuksi vielä nopea "nollakierros".

Mentiin ekalla kierroksella rata läpi, mutta tehtiin matkalla joku pari hyllyä ;) Nipsu ampui kerran putkeen suuntaan x (oli hartialinja ehkä sinne päin kääntyneenä, kun yritin vetää ja leikata kepeille), kerran putken väärään päähän ja lisäksi ehti kaarrottaa ainakin yhdessä kohdassa. Tuntui aika vallattomalta, mutta kelpaa :)

Sitten tehtiin muutamaa pätkää. Ensin alkua, jossa kokeiltiin kepeille meno kolmella tapaa. Alkuperäisellä leikkauksella lähti helposti sinne väärään suuntaan, mutta onnistui sekin. Japanilaisella hypyn toiselta puolen ehti myös katsoa putkea, mutta ok. Paras oli takaakierto-persjättö hypylle, siinä sai parhaiten vetää liikkeellä oikeaan suuntaan.

Sitten niisto-pyöritystä, jossa Nipsu ensin kaarrotti. Olin ehkä liikaa siivekkeen edessä, joten kova lähestymisvauhti vei pitkäksi. Kun sain oman sijaintini paremmiksi, Nipsu nuoli siivekettä normaaliin tapaan. Numerokyltit vähän levittivät reittiä ;)

Vielä piti viilata päällejuoksuja putki-hyppy-putki-rallatuksessa. Ne saatiin hyviksi, kun vaan menin ajoissa asemiin ja tein pienen jarrun. Samassa kuviossa oltiin hyllytetty väärään putkenpäähän. Siinä ei ollut oikeasti mitään ongelmaa, piti vaan ehtiä askel pidemmälle.

Nollakierroksella ei sitten oikein enää jaksettu. Ekalla yrityksellä Nipsu kompastui kolmosrimaan :( Ilmeisesti liukastui ponnistuksessa tjs. Tein persjättöä, enkä ehtinyt nähdä. Otin alusta uudestaan, päästiin neljä estettä ja sitten kielto. Jatkoin siitä vielä kerran ja päästiin parikymmentä estettä, sitten Nipsu lopetti kepit kesken. Korjattiin vaan se ja lopetettiin. Oli jotenkin vaisumman oloinen, toivottavasti ei sitten kuitenkaan sattunut siinä rimaan törmäämisessä.