Me saatiin Esalta ja Krumilta tämmöinen tunnustus!

Taitaa olla ensimmäinen tunnustus minkäänlaista laatua koko blogin monivuotisessa historiassa, joten kiitämme nöyrästi, "vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla". Tiedän, ettei blogini ole mikään yleisöystävällinen. Se on julkinen treenipäiväkirja, joka alkoi nimenomaan treenipäiväkirjan tarpeesta. Välillä vaivaa identiteettikriisi sen suhteen, kirjoitanko vain itselleni ja treenikavereille, vai pitäisikö muistaa huomioida, että blogiin saattaa eksyä ihan kuka vaan. Yleensä en muista, mikä pistää aika ajoin harkitsemaan blogin laittoa salasanan taakse. En ole tehnyt sitäkään, joten näillä mennään. Luen itse tosi paljon blogeja, tuttujen ja välillä tuntemattomienkin. Jotenkin ajattelen, että oma julkinen blogi on vastapalvelus tässä kaikessa interaktiivisuudessa. Jos joku vielä oppii omista tarkoin kuvatuista virheistäni, niin vielä parempi! :)

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu, ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla, ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Koska olen tämmöinen ankea treeniblogisti, en noudata ohjeita ja skippaan kohdan kaksi. Luen tosiaan niin paljon eri blogeja, että perfektionistina en koskaan osaisi valita niistä viittä lempparia. Tai ainakin siihen menisi vähintään päivä, ja päivän aikana pitäisi oikeasti ehtiä tehdä jotain muutakin. Kuten treenata!

Mutta sen sijaan voisin esittää tässä julkisen kiitoksen ihan kaikille muille treenibloggaajille! Mitä elämä olikaan ennen treeniblogeja?! (En muista.)