Pakkasesta viis, taas tokoteltiin valkkuryhmän kanssa. Ja onneksi sisällä oli vähän lämpimämpää.

Luu oli vuorossa "seitsemän" ryhmän viimeisenä eli viidentenä. Sitä ennen osallistuttiin Sennin istumistreeniin, jossa liikkuri häiriköi kovasti ja koitti saada koiria maahan. Kukaan ei tietty mennyt :) Luu siirsi toista etutassua, kun palasin luokse.

Oman vuoron alkuun tunnari. Enemmän kapuloita ja joku tähti tai lumihiutale se asetelma oli ;) Luu tsekkasi huolimattomasti sakaran, jossa oma oli (nuuskaisi siis omaakin nopeasti) ja sen jälkeen tarkisteli pitkään muita. Haisteli monta kertaa yhtä väärää ja yhden toisen otti melkein suuhun, kun meinasi hermo pettää. Malttoi sitten kuitenkin ja löysi lopulta sen omankin. Haluaisin kyllä vähän tehoja tuohon haisteluun.

Sitten ohjatun nostoja. Kisamainen liikkurointi. Se ja tilanne muutenkin oli vähän liikaa ja teki paljon huonommin kuin omissa treeneissä. Ensin vasen muistutuskäskyllä, nosti juuri ja juuri takaa, mutta rumasti. Toinen ilman muistutusta, nosti edestä. Uusinnalla muistutuskäsky, jolla nosti taas takaa, mutta rumasti. Loppuun vielä oikea, senkin teki aika rumasti, vaikka toki takaa. Ja kapulat levisivät atomeiksi varmaan joka vauhtipalkasta...

Seuraamista lelu kainalossa. Muutaman kerran edisti ja jossain vaiheessa pää tippuili. Loppuun kuitenkin ihan hyviäkin pätkiä.

Tehtiin vielä ex tempore pari lyhyttä häiriökontaktitreeniä perusasennossa. Näissä Luu oli hyvä. Silmät vähän pyöri, mutta tsemppasi heti kunnolla, eikä mennyt (silmien pyörähtelyä lukuunottamatta) yhteenkään häiriöön.

Jatkoin treenejä vielä toisella kentällä. Ensin kaukojen seiso-istua. I-S-I askeleen-parin päästä ja M-S-I ihan läheltä. Aika hyvin!

Metallin palautusta hypyllä. Ei niin hyvä kuin viimeksi. Tuli ihan ok paikalle, mutta pari kertaa korjautin lähemmäksi. Kelpaisi kyllä kokeessa.

Muutamat jäävät pareina. Ensin se niin vaikea M-I. Ja onnistui!!! Sitten vielä I-S ja S-I, myös ne onnistuivat! Tein myös ennen omaa vuoroa lämmittelynä muutaman seisomisen leikkien, mm. pyörimisestä. Ei mokannut niissäkään yhtään. Oli kyllä selvästi tarkempi ja huolellisempi! Hyvä, ehkä se treenaaminen vaan alkaa näissäkin näkyä ;)

Palkinnoksi hyvistä jäävistä parit aksajutut. (No, oli tarkoituskin tehdä...) Puomin alastulon suoruutta trainerilla. Tein itse kaikkea erikoista, mm. kävelin vastakkaiseen suuntaan. Aika paljon näissä olikin haastetta, joten treenattavaa riittää.

Lähtöä kahdella hypyllä, joista ekalle ihan loiva sivuirrotus. Ensin tehtiin taas pari toistoa palkan kanssa, sitten ilman. Virittelin jo lähdössä ja palkkasin siitäkin pari kertaa. Onnistui toisen hypyn takaakin, kunhan tarpeeksi kauan odotin.