Keskiviikon ja perjantain agilitytreeni piti jättää väliin, kun oma jalka on vaivannut :/ Ei ole paha, mutta joku ilmeisen sitkeä lihasvamma, joka ei taida parantua kuin pakkolevolla. Torstaina otti itseensä jo reippaammasta metsälenkistä, mutta muuten onneksi tuntuu helpottavan, kun malttaa olla rasittamatta.

Perjantaina tokoiltiin Katin kanssa hallilla. Ekalla kierroksella treenattiin osia ja toisella tehtiin kisamainen setti palkatta.

Ruudun merkitön näytöllä. Näin se on ihan ok, toki mielellään ennakoi stoppia.

Kiertonoudosta ensin noudot erikseen jätettynä. Vasemmalla kaarsi, mutta tuli suoraan kuitenkin. Sitten tolppa niin, että Kati liikkuroi ja vei kapulat vähän provosoiden. Tolpalla verkot, ok.

Zeta kokonaisuudehkona. I-m-s. Maahanmenoon apu, nyt oli hyvä!

Ohjatussa pelkkää merkkiä muutamalla palkkauksella, kun se on ollut hidas. Saatiin treenata samalla myös alkuja. Ja yhdellä merkille lähetyksellä juoksi ohi (lelu merkin takana), kävi tekemässä lenkin jossain keskikapulan tienoilla, palasi samaa vauhtia sivulle ja yritti esittää viatonta :D Ilmeestä näki kyllä, että vähän hävetti.

Kaukoissa Katilta hämykäsky ennen ekaa vaihtoa. Ei mennyt. Pientä keventelyä muutamassa vaihdossa, mutta saatiin korjaantumaan.

Kisamaisen setin alkuun seuruuta. Tuntui aika kivalta.

Tunnarissa etsintä ihan ok, mutta palautti ravilla! Tätähän on tehnyt jossain kokeessakin. Uusin pelkän palautuksen.

Kiertonouto kokonaisena. Saatiin vasen. Nyt teki taas sen pyörähdyksen... Annoin varuiksi kaksi hyppykäskyä, kun meinasi ajautua ohi.

Ohjattu ihan ok, toki merkki saisi olla nopeampi ja nosto siistimpi.

Sitten yritettiin tehdä ruudun merkitön samaan kohtaan kuin ekassa setissä. Lähti oikealle kohti idarin merkkiä (joka n. 10 m sivussa). Tää ei kyllä tule ikinä toimimaan :/ Vein sitten lelun eteen, että saatiin tehtyä. Ruudun sijastakin lähti ensin yhdelle toiselle idarin merkille. Tästä tuli jo vähän sanomista, joku roti! Uusinnalla sitten suoraan ruutuun ja ihan hyvään paikkaan. Lopuksi sitten eteenmeno ihan vaan lelulle...